CRVENA ZVEZDA ŽRTVA MAFIJE: Saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana koje niko nije očekivao!
Nebojša Čović, Foto: Beta/Branislav Božić

STRAŠNO!

CRVENA ZVEZDA ŽRTVA MAFIJE: Saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana koje niko nije očekivao!

Čime se sve ljudi bave, ovo je nečuveno...

Objavljeno: 15:26h

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je važno saopštenje za javnost.

Prenosimo ga u celosti:

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su Instagram i Twitter profil kluba "hakovani" od strane nepoznatih lica u ponedeljak u prepodnevnim časovima. I pored činjenice da su zvanični nalozi kluba na ovim platformama već godinama dobro zaštićeni, i dodatno verifikovani od strane Twittera i Evrolige, očigledno dobro i unapred organizovanom akcijom, nalozi su „hakovani", a dosadašnjom istragom utvrđeno je da su broj mobilnog telefona i mejl adresa koji su korišćeni za ovo „hakovanje" sa teritorije Turske.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda foto: Starsport©

KK Crvena zvezda mts već radi aktivno na rešavanju ovog problema, o kome su već informisani čelnici Evrolige, kompanija " Facebook" i "Twitter" kao i predstavnici srpske policije zaduženi za visokotehnološki kriminal. KK Crvena zvezda mts zbog neophodnih mera koje se preduzimaju, obaveštava javnost da do daljeg ne može da utiče na sadržaj zvaničnog instagram i twitter naloga i eventualne zloupotrebe do kojih eventualno može doći - stoji na zvaničnom sajtu kluba sa Malog Kalemegdana.

Ono što je posebno interesantno je činjenica da se crveno-belima ovo dogodilo baš dva dana pred meč u Istanbulu sa Galatasarajem. Slučajnost?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.