Crno-beli u finalu Kupa: Sa Džikićem na klupi derbiji su Partizanovi! (VIDEO)

pehar menja vlasnika

Crno-beli u finalu Kupa: Sa Džikićem na klupi derbiji su Partizanovi! (VIDEO)

Košarkaši kluba iz Humske slavili su i drugi put ove sezone protiv večitog rivala rezultatom 68:60*Finale je u nedelju sa Mega Leksom od 21 čas
Objavljeno: 23:16h
Posle tri godine, košarkaši Partizana
će posle tri godine igrati finale Kupa Radivoja Koraća
, . Crno-beli su u polufinalu savaladali ekipu Crvena zvezde rezultatom 68:60 i zakazali duel sa ekipom Mega Leksa. Ovo je druga pobeda Parnog valjka protiv večitog rivala u ovoj sezoni. Izabranici Aleksandra Džikića uspeli su da pobede kvalitetnijeg rivala pre svega zbog ogromne borbe, ali mora se reći i da su crveno-beli odigrali ispod ovosezonskog nivoa.
Zvezdaši se tome nisu nadali: Kvinsi Miler se ovog puta baš obrukao! (VIDEO)
Ključnu prevagu u ovoj utakmici odneo je ofanzivni skok crno-belih, kao i užasno izvođenje slobodnih bacanja od strane Crvene zvezde. Iako smo gledali dosta nekvalitetnu utakmicu, košarkašima Partizana se mora čestitati pre svega na većoj želji, energiji i motivaciji.
Micić smečovao Koprivicu, Cirbes zalepio Vilijamsa, a onda Murić pogađa sa 9 metara! (VIDEO) Najefikasniji na ovoj utakmici u pobedničkom timu bio je Kevin Džons sa 19 poena, dok je Džamar Vilson sa 14.
Odličnu partiju u crveno-belom dresu pružio je Tarens Kinzi sa 22 poena,
dok je Vasilije Micić ubacio 16.
Mega čeka pobednika derbija u finalu Kupa Radivoja Koraća! (VIDEO) Crveno-beli su bolje otvorili utakmicu, ali sam kraj prve deonice i početak druge je obeležila dominacija
Partizana i serija 18:0, kojom su izabranici Aleksandra Džikića stigli do prednosti od 13 poena.
Cvetković imitirao Teodosića: Fenomenalna asistencija bez gledanja pleja Partizan! (VIDEO) Nastavak prvog dela igre doneo je buđenje Zvezde, ali crno-beli nisu dozvolili da im se prednost skroz istopi, pa se na poluvreme otišlo sa plus osam za Partizan. Treba reći i da je prvih 20 minuta obeležila skakačka dominacija "Parnog valjka", kao i užasno izvoeđenje slobodnih bacanja od strane pulena Dejana Radonjića.
Nastavak igre doneo je ponovo bolju igru Partizana. Crno-beli su tokom treće deonice imali u jednom trenutku i 16 poena prednosti, ali videlo se da još uvek nisu prelomili utakmicu iako je razlika konstatno bila dvocifrena. U tim trenucima briljirao je Edo Murić, dok je pred kraj četvrtine odličnu rolu imao Andrija Milutinović. Crvenu zvezdu je u kakvoj takvoj igri održavao samo Tarens Kinzi. Surova dobrodošlica Kvinsija Milera za mladog Koprivicu! (VIDEO) Poslednja deonica ponovo nije bila dobro otvorena od strane crveno-belih, pa je Partizan stigao ponovo do plus 15. Pokušala je Zvezda do kraja na sve načine da stigne do preokreta, ali nije bilo šansi.
TOK UTAKMICE KRAJ UTAKMICE - PARTIZAN JE POBEDIO REZULTATOM 68:60 37. minut
35. minut - 32. minut - Na poslednji dvominutni odmor se odlazi sa 52:39 za Partizan.
28. minut -
25. minut -
23. minut 21. minut -
Na poluvreme se odlazi sa 33:25 za Partizan! 19. minut - 14. minut -
13. minut - KRAJ PRVE ČETVRTINE 9. minut
Interesantno je da Kvinsi Miler već ima tri lične greške, što može biti veliki problem za crveno-bele. 7. minut - 4. minut -
1. minut -
Počela je utakmica.
20:30 -
20:05 -
20:00 -

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.