ŠESTI PORAZ NA SEDAM MEČEVA ZA KLIPERSE! Razlog - Boban Marjanović! Lebron i Lonzo ispisali istoriju Lejkersa!
Boban Marjanović, Foto: Profimedia

NBA, SUBOTA NA NEDELJU

ŠESTI PORAZ NA SEDAM MEČEVA ZA KLIPERSE! Razlog - Boban Marjanović! Lebron i Lonzo ispisali istoriju Lejkersa!

Što se Klipersa tiče, nije razlog poraza bila loša igra srpskog gorostasa, već upravo suprotno - katastrofalna odluka trenera kluba iz Los Anđelesa

Objavljeno:

Los Anđeles Klipersi su poraženi šesti putu poslednjih sedam mečeva. Bolja od njih bila je Oklahoma Siti Tander rezultatom 110:104.

Ovakav rezultat ne može ni da čudi, kada se u obzir uzme činjenica da Boban Marjanović nije dobio ni minut na terenu, dok je Miloš Teodosić za deset minuta postigao svega dva poena uz isto toliko asistencija.

Klipersi su na kraju treće četvrtine gubili sa 17 poena razlike, odakle nije bilo povratka. U poraženom sastavu Danilo Galinari je postigao 28 poena, Tobajas Heris 22, dok je Montrezl Herel imao jedan manje. Tander je do trijumfa predvodio magični Pol Džordž sa 33 poena, dok je Vestbruk dodao od 13 poena, 9 skokova i 12 asistencija - skoro pa tripl-dabl.

U još jednom meču gde je bilo Srba, ali ne na parketu, već pored njega, Finiks Sansi Igora Kokoškova bili su bolji od Minesote Timbervulvs sa 107:99 upisavši i drugi vezani trijumf (šesti u sezoni), nagovestivši malo bolje dane u nastavku.

Raduje što se na teren vratio Devin Buker, koji je meč završio sa 28 poena, sedam skokova i sedam asistencija, uz sjajnih 10/16 iz igre. Odličan je bio i Ti Džej Voren sa 21 poenom, kao i "ruki" Diandre Ejton sa učinkom od 18 poena i 12 skokova. Kod ekipe iz Mineapolisa najefikasniji bio je Karl-Entoni Tauns sa 28 poena i 12 skokova, dok je Derik Rouz ubacio 25 za 33 minuta.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Šarlot Hornetse 128:100.

Odlično veče su u pobedi Lejkersa imali Lonzo Bol i Lebron Džejms, koji su napravili ono što se retko viđa – obojica su imali tripl-dabl.

Džejms je bio najbolji strelac svoje ekipe sa 24 poena, 12 skokova i 11 asistencija, dok je Bol imao 16 poena i po deset skokova i asistencija, a čak sedmorica "Jezeraša" su imali dvocifren košgeterski učinak.

U timu Šarlota je Kemba Voker neočekivano imao četiri poena uz šut 2/13 pa su Monk i Bridžis sa 19, odnosno 17 poena bili u prvom planu.

Inače, ovaj dupli tripl-dabl bio je istorijski, jer od Karima Abdula-Džabara i Medžika Džonsona to nije uspelo nijednoj dvojici igrača u dresu "Jezeraša".

Rezultati:

Medžik – Džez 96:89 Hornets – Lejkers 100:128 Pistons – Seltiks 113:104 Grizlis – Rokets 97:105 Spars – Buls 93:98 Tander – Klipers 110:104 Sans – Timbervulvs 107:99

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.