TRINKIJERI HOĆE PARTIZANOV NIZ POBEDA: Igraju solidnu, racionalnu i tvrdu košarku, a mi im u tome moramo parirati!
Andrea Trinkijeri je izneo svoja očekivanja pred meč protiv FMP-a, Foto: Beta/Branislav Božić

Pred FMP

TRINKIJERI HOĆE PARTIZANOV NIZ POBEDA: Igraju solidnu, racionalnu i tvrdu košarku, a mi im u tome moramo parirati!

Strateg Partizana je izneo svoja očekivanja uoči duela protiv ekipe iz Železnika

Objavljeno:

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je, pred meč s FMP-om u ABA ligi, da je jako važno za njegovu ekipu da "veže pobede". - FMP je ekipa koja igra solidnu, pametnu, racionalnu košarku. Veoma su tvrdi i mi moramo naći način da im u tom segmentu pariramo. Takođe, za nas je od izuzetnog značaja da budemo u stanju da vežemo pobede - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Andrea Trinkijeri i Vlado Šćepanović
Andrea Trinkijeri i Vlado Šćepanović foto: Starsport©

Košarkaši Partizana dočekuju u subotu ekipu FMP-a u utakmici 11. kola ABA lige. Crno-beli posle deset odigranih kola imaju po pet pobeda i poraza i peti su na tabeli, dok je ekipa iz Železnika šesta sa jednim trijumfom manje. Centar crno-belih Đorđe Gagić rekao je da očekuje tvrdu utakmicu i da veruje u pobedu Partizana.

Đorđe Gagić na meču protiv Valensije
Đorđe Gagić na meču protiv Valensije foto: Starsport©

- I ove godine FMP ima dobar tim i igra veoma dobro. Iako su vezali dva poraza, to je ekipa koja se nikada ne predaje i koja će pokušati da se baš protiv nas vrati na pobednički kolosek. U dosadašnjem toku sezone Apić je pokazao odličnu formu i moraćemo da obratimo dodatnu pažnju na njega, ali pre svega je važno da se usredsredimo na sebe, odigramo čvrsto od početka do kraja utakmice i tako dođemo do važne pobede - rekao je Gagić. Utakmica se igra sutra od 21.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.