SRBI POLUDELI U EVROLIGI: Kad je teško - Marko Gudurić, Marković postavio rekord karijere!
Marko Gudurić i Nemanja Dangubić, Foto: EPA

12. kolo evrolige

SRBI POLUDELI U EVROLIGI: Kad je teško - Marko Gudurić, Marković postavio rekord karijere!

Posle Micića i Milutinova i Gudurić i Marković odigrali fenomenalno

Objavljeno:

Košarkaši Fenerbahčea savaldali su večeras u svojoj ,,Ulker areni” ekipu Armani Milana rezultatom 92:85 u okviru 12. kola Evrolige.

Iako nije bio previše primetan u prvom poluvremenu, koje je završeno nerešenim rezultatom, Majk Džejms je odigrao spekakularan meč u nastavku i uneo nervozu među domaći sastav i njihove navijače. Pogađao je sve što je šutirao i delovao je nezaustavljivo u pojedinim momentima. Međutim, njegove poene kojima je Armani došao na posed razlike u finišu susreta, neutralisao je odlični Marko Gudurić, koji je pogodio dve ključne trojke kada se meč lomio.

Srpski košarkaš je zabeležio tek jedan promašaj iz igre i sa 20 poena je bio jedan od ključnih igrača Obradovićevog tima, što govori i epitet igrača utakmice koji je dobio. Jan Veseli je postigao 17 poena, dok je Nikola Kalinić meč okončao sa osam poena, uz dve pogođene trojke. S druge strane, nestvaran je bio Majk Džejms sa 31 poenom, dok su po 13 dodali Gudaitis i Kuzminskas.

Fenerbahče je ubedljivo prvi na tabeli Evrolige sa skorom 11-1, dok je Armani sedmoplasirani sa učinkom od po šest pobeda i poraza.

CSKA iz Moskve je slavio sa 88:74 u ruskom derbiju protiv Himkija. Treba istaći da je naš Stefan Marković bio odličan kod gostiju i da je dao 18 poena (3/5 za dva, 2/4 za tri i 6/6 za jedan). Srbin je na taj način oborio lični rekord po postignutim poenima u Evroligi!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.