KAD IGRATE PROTIV BIVŠEG TIMA UVEK POSTOJI DODATNI MOTIV! Bogdan objasnio razlog Bjeličine monstruozne partije!
Nemanja Bjelica, Foto: Reuters

Slažemo se u potpunosti

KAD IGRATE PROTIV BIVŠEG TIMA UVEK POSTOJI DODATNI MOTIV! Bogdan objasnio razlog Bjeličine monstruozne partije!

Bogdanović je pratio Belog sa 20 poena u trijumfu nad Vulvsima

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica odigrali su sjajnu partiju protiv bivšeg Bjeličinog kluba Minesote i njihov doprinos je bio glavni u pobedi i svojevrsnoj osveti "Profesora velikih šuteva" Vukovima iz Mineapolisa.

O tome je posle utakmice pričao i Bogi.

- Kad igrate protiv bivšeg tima uvek postoji dodatna motivacija. To je košarka, to je dobra stvar. Nemanja je veoma talentovan igrač i kada uključi tu ekstra motivaciju, eto šta se dogodi - rekao je Bogdanović.

Bogdanović je pratio Belog sa 20 poena u petoj pobedi Kingsa u poslednjih šest mečeva u kojoj su oborili rekord franšize sa 19 trojki. Tim koji na terenu, ali i van njega predvode Srbi, nalazi se na osmom mestu, pa su opet svi naši igrači u pozicijama koje vode u plej-of. - Nismo znali za rekord. To samopouzdanje dolazi iz svlačionice, timske hemije. Prošle sezone smo posle dvadesetak mečeva imali pet trijumfa i onda ti nedostaje pravi motiv. Sada želja za plej-ofom donosi posebnu energiju i koncentraciju u svakoj utakmici i to je glavna razlika. Još uvek učimo da igramo jedni sa drugima, normalno je da je potrebno vreme da se sve kockice sklope - dodao je Bogdanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.