Zvezda ubacila duplo više poena Smederevcima i poslala poruku Partizanu! (FOTO) (VIDEO)

DRUGI DAN KUPA KORAĆA

Zvezda ubacila duplo više poena Smederevcima i poslala poruku Partizanu! (FOTO) (VIDEO)

Izabranici Dejana Radonjća su i poslednji polufinalisti Kupa Radivoja Koraća, jer su savladali ekipu Smedereva sa 89:44
Objavljeno: 22:48h
Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali Smederevo u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća duel sa Partizanom koji će se odigrati
uveče Cirbes i Dangubić kao Gordon i Levin: Ko će da više slomi obruč nejakih Smederevaca? (VIDEO)
Prema očekivanjima potpuna dominacija crveno-belih protiv četvrtoplasirane ekipe Superlige trajala je 40 minuta Dejan Radonjić dosadašnjem toku sezone nisu imali zapaženu "rolu". Zvezda oslabljena u Kupu Koraća: Stefan Jović nije u Nišu! (FOTO)
Fonet
Tokom čitavog meča raspucavali su se i jedni i drugi iza linije 6,75, a Smederevo promašivalo šuteve sa distance, što ga je koštalo (47:24).
Pred kraj treće deonice razlika je u jednom trenutku iznosila 31 poen polufinale
Sasa Pavlic Koky
Poslednjih 10 minuta proteklo je u laganom ritmu, bez mnogo brze i snažne duel igre, a gosti su gledali kako da smanje preveliku prednost branioca trofeja.
Zvezda to nije dozvolila, već je u poslednjoj deonici vezala nekoliko trojki, dok Smederevo Na kraju, velikih "+45" pred duel sa Partizanom u polufinalu Kupa. Sva dešavanja sa poslednjeg četvrtfinalnog duela u Nišu
Espreso.co.rs KRAJ MEČA, ZVEZDA JE UBACILA DUPLO VIŠE POENA OD SMEDEREVA! 89:44 76:40 - Krenuo je šut za tri poena, Rebić je ubacio treću iz četiri pokušaja linije 6,75.
68:37 - Tejić je trojkom otvorio završnih 10 minuta, a Đorđević u narednom Posle toga je Dangubić zakucavanjem Čairu KRAJ TREĆE DEONICE, REZULTAT JE 61:35 UOČI POSLEDNJIH 10 MINUTA! 61:30 - Prvi put na meču razlika je prešla 30 poena. 54:26 - Jako neefikasna treća deonica nije donela mnogo poena Ukupno je ubačeno svega 11 za sedam minuta!
52:24 - Simonović je svojom prvom trojkom otvorio drugo poluvreme Kinzi KRAJ PRVOG POLUVREMENA, REZULTAT 47:24 U KORIST CRVENE ZVEZDE! 44:22 - Teško Smederevci dolaze do poena, a Radonjić je rešio da da šansu Boriše Simanića koji u toku sezone nisu imali 32:17 - Saša Đorđević je svojom drugom trojkom otvorio drugu deonicu u Nišu naspram sedam
Printscreen/Arena Sport
KRAJ PRVE ČETVRTINE, ZVEZDA VODI SA 30:12! 24:10 - Brzo su došli crveno-beli do dvocifrene prednosti najviše zbog
16:10 - Nekoliko puta su pokušali igrači Smedereva par navrata pošlo za rukom, ali je to sve za sada što mogu
Printscreen/Arena Sport
13:7 - Smederevčani su do prvih poena došli posle nešto manje Potom je usledila i prva trojka gostiju. 9:0 - Za manje od dva minuta Zvezda je uspela da postigne 9 poena Zoran Todorović je iznenađen "uplašenim" izdanjem svog tima na početku prokometarisao "Smirite se, izgubićemo 100 razlike". Meč je počeo!
21:00 - Košarkaši Smedereva otpevali su državnu himu
Printscreen/Arena Sport
20:55 - Obe ekipe su
20:45 - Ovako je izgledao poslednji duel
20:30 - Par sati uoči duela dve ekipe u medijima se pojavila informacija povređenog Stefana Jovića koji nije doputovao u Niš.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.