MILVOKI SLAVIO U DERBIJU ISTOKA! Bolesna partija 'grčkog frika', Toronto i pored poraza ostao na prvom mestu!
Slavlje košarkaša Milvokija, Foto: AP

NBA

MILVOKI SLAVIO U DERBIJU ISTOKA! Bolesna partija 'grčkog frika', Toronto i pored poraza ostao na prvom mestu!

Još jedno interesantno veče u najboljoj svetskoj ligi... Ovoga puta, bez Srba

Objavljeno:

Košarkaši Nju Orleansa pobedili su kao gosti ekipu Detroita sa 116:108, dok su Milvoki Baksi takođe na gostovanju slavili nad Toronto Reptorsima sa 104:99.

Pelikansi su izuzev u prvom napadu, koji je imao Detroit kada je poveo sa 1:0, sve do kraja susreta imali vođstvo koje nisu ispuštali.

U timu Nju Orleansa najbolji je bio Džru Holidej sa 37 poena, pet skokova i isto toliko asistencija, dok je Džulijus Rendl postigao 28 poena uz šest skokova i pet asistencija. Nikola Mirotić je susret završio sa 12 poena i sedam skokova, a Tim Frejzer sa 14 poena, tri skoka i osam asistencija. U poraženoj ekipi domaćina, Blejk Grifin je pogodio 35 poena uz pet skokova i dve asistencije, Andre Dramond je imao dabl-dabl učinak od 23 poena i 19 skokova, dok je Lengston Galovej postigao 24 poena uz po tri skoka i asistencije.

Što se tiče meča u Torontu... Bakse je do pobede predvodio Janis Adetokumbo sa 19 poena, 19 skokova i šest asistencija, uz 8/15 iz igre.

Dobar meč odigrao je i Bruk Lopez, koji je ubacio takođe 19 poena, uz 5/8 van linije 7,24. Malkom Brogdon je postigao jedan manje. Na drugoj strani Serž Ibaka je postigao 22, prva zvezda ekipe Kavaj Lenard 20, Fred Van Vlit 19, dok je Paskal Siakam ubacio 17 za 25 minuta. Veoma loše u poslednje vreme igra Kajl Lauri, koji se nije upisao u listu strelaca na ovom meču.

Toronto je i dalje prvi na Istoku, i uprkos ovom porazu.

RezultatI:

Detroit – Nju Orleans 108:116 Toronto – Milvoki 99:104 San Antonio – Juta 110:97 Njujork – Šarlot 107:119

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.