UUUUUUUU, KAKVA ĆE TO TIMČINA TEK ONDA BITI: Lebron oživljava karijeru jednom od najboljih NBA igrača
Duel Džejmsa i Entonija, Foto: AP/Adam Hunger

STVARNO JE KRALJ

UUUUUUUU, KAKVA ĆE TO TIMČINA TEK ONDA BITI: Lebron oživljava karijeru jednom od najboljih NBA igrača

Sjajan igrač je već napustio Hjuston Roketse i spekuliše se nedeljama gde će da nastavi karijeru

Objavljeno: 17:05h

Jedan od najboljih igrača NBA lige Karmelo Entoni već drugu uzastopnu sezonu pokušava da nađe pravu formu pa mnogi smatraju da bi bilo najbolje da se penzioniše.

Činjenica da je sjajan igrač već napustio Hjuston Roketse, dodatno je podgrejala priče o penziji, ali veća je verovatnoća da će nastaviti karijeru. Nedeljama se spekuliše koja bi bila Entonijeva nova destinacija, a jedna od mogućih je i Los Anđeles Lejkersi i to zahvaljujući kralju - Lebronu Džejmsu.

Zvezda Jezeraša se sastala sa predsednikom Medžikom Džonsonom i generalnim menadžerom Robom Pelinkom i tražio da dovedu Entonija u Los Anđeles pošto smatra da ekipa trenutno ne može da parira protivnicima u Zapadnoj konferenciji. Ovo nije prvi put da Kralj traži da se u ekipu dovede Karmelo pošto je isto učinio i pre nekoliko godina dok je bio u Klivlend Kavalirsima kada je Fil Džekson pokušavao da se u Njujork Niksima otarasi igrača.

Tokom 16 sezona, Karmelo Entoni je prosečno beležio 24 poena, 6,5 skokova i tri asistencije. Ukupno je postigao čak 25.551 poena, a od aktivnih igrača samo su više postigli Lebron Džejms (31.381) i Dirk Novicki (31.187).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.