KOKOŠKOV NA IVICI DA PREBIJE SVOG IGRAČA: Uhvatio ga i nije mu dao da sedne na klupu, u Finiksu puca po šavovima!
Igor Kokoškov se sukobio sa svojim igračem, Foto: Printscreen/Twitter/@HoHighlights

NBA

KOKOŠKOV NA IVICI DA PREBIJE SVOG IGRAČA: Uhvatio ga i nije mu dao da sedne na klupu, u Finiksu puca po šavovima!

Sve je to odraz frustracije i besa zbog loših rezultata

Objavljeno: 09:01h

Mučni trenuci za Finiks, njegove igrače, navijače, i za našeg trenera Igora Kokoškova su se nastavili.

Sansi su upisali još jedan težak poraz u sezoni, u kojoj nisu nimalo konkurenti ostalim NBA timovima.

Ovog puta je Portland razbio tim iz Arizone 108:86, a nervoza, bes i frustracija zbog očajnih rezultata (21 poraz) i samo 4 pobede u sezoni počeli su da se ispoljavaju i na utakmicama.

Na ovom meču je živce pogubio upravo srpski stručnjak koji se umalo nije i fizički sukobio sa svojim igračem Majkalom Bridžisom.

Sve se desilo kada je pri ubedljivom vođstvu Trejlblejzersa igrač Sansa napravio faul nad Lilardom pri šutu za tri poena, što je izvelo Kokoškova iz takta.

Zamenio je Bridžisa iste sekunde, ali kada mu je ovaj prišao na putu ka klupi, krenula je lavina. Kokoškov je uhvatio igrača i nije mu dao da sedne nego mu je besno čitao bukvicu, tako da su se svi u jednom momentu zabrinuli da ne dođe do fizičkog obračuna.

Nema sumnje da Bridžisa čeka daleko manja minutaža u narednim utakmicama.

Kada govorimo o strelcima, pobednike su predvodili Lilard sa 25 i Lejmen sa 24, dok su kod Finiksa najefikasniji bili Denijels sa 15 i Džekson sa 14.

Vrelo je bilo i u druga dva meča koja su odigrana tokom noći između četvrtka i petka, iako su i na njima viđeni ubedljivi trijumfi domaćina.

U derbiju Zapada, Juta je razbila Hjuston, koji uopšte ne izgleda kao tim koga su mnogi videli možda i kao glavnog konkurenta Voriorsima za titulu u zapadnoj konferenciji.

Džezerima čak nije bio problem ni to pošto im je posle samo dva minuta od početka meča isključen prvi centar Rudi Gober, koji je ljut zbog dva brza faula udario čašu s vodom koja je stajala na zapisničkom stolu i sudije su to odmah sankcionisale.

Mnoge je ova scena podsetila na čuveni događaj 90-tih godina kada je legendarni Tim Hardavej senior uhvatio televizor sa zapisničkog stola i bacio ga na teren, u besu.

No sve se na kraju završilo dobro po Jutu, koja je slavila 118:91, a do trijumfa su je predvodili Fejvors sa 24 poena, 18 je ubacio Ingls, 15 Eksum, 13 Rubio i 12 Krauder.

Sa druge strane, 15 poena Hardena, 13 Kartera-Vilijamsa i po 12 su postigli Kapela i Pol.

Ni u trijumfu Bostona nad Njujorkom 128:100 nije bilo "mirno", a tamo je u prvom planu bio Markus Moris koji je na prljav način udario laktom u glavu Tima Hardaveja Džuniora, sina gorepomenutog Seniora. Namera je postojala svakako.

Odlično je funkcionisao u timu Seltiksa tandem Irving - Braun, jedan je ubacio 22, a drugi 21 poen, dok je 19 dodao Horford, a 17 Tejtum. U Niksima 22 poena "nokautiranog" Hardaveja i 17 poena Mudiajia.

NBA, rezultati:

Boston - Njujork 128:100 Portland - Finiks 108:86 Juta - Hjuston 118:91

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.