ZVEZDA POSLE MESEC DANA DOMAĆIN: Crveno-beli puštaju u prodaju karte za meč sa starim rivalom!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

KARTE

ZVEZDA POSLE MESEC DANA DOMAĆIN: Crveno-beli puštaju u prodaju karte za meč sa starim rivalom!

Karte su u prodaji od četvrtka u poslovnicama Eventima

Objavljeno: 14:41h

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u nedelju Zadar u 10.kolu ABA lige. Karte u prodaji u svim poslovnicama Eventima od četvrtka. Poslednji meč kao domaćin, crveno-beli odigrali još 15.novembra protiv Mornara.

Crveno-beli posle dvonedeljne pauze i pobede u Večitom derbiju, nastavljaju sa takmičarskim utakmicama narednog vikenda, a prvi protivnik i to u okviru 10.kola ABA lige biće ekipa Zadra.

KK Crvena zvezda tim povodom u četvrtak pušta u prodaju ulaznice za ovaj meč u svim poslovnicama Eventima od 10 časova, a karte će biti u prodaji i u nedelju na dan utakmice od 16 časova na blagajnama dvorane „Aleksandar Nikolić".

Meč sa starim rivalom u regionalnom takmičenju igra se u nedelju od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić" i ta utakmica predstavlja uvod u novu seriju teških i važnih mečeva koja će biti nastavljena već tri dana kasnije ključnom utakmicom u prvoj fazi Evrokupa protiv Breše.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Zato je nastavak serije pobeda u ABA ligi ali i podrška publike od izuzetne važnosti u narednom periodu, a KK Crvena zvezda poziva sve svoje pristalice da u što većem broju pruže podršku ekipi u regionalnom takmičenju u kome Zvezda trenutno ima skor 9-0.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.