Počinje borba za Žućkovu levicu: Zvezda brani trofej, svi ostali napadaju!

KUP RADIVOJA KORAĆA

Počinje borba za Žućkovu levicu: Zvezda brani trofej, svi ostali napadaju!

Po deseti put će se finalni turnir Kupa Radivoja Koraća održati u Nišu
Objavljeno:

Borba za "Žućkovu levicu" počinje ovog četvrtka u Nišu. Crvena zvezda brani trofej Kupa Radivoja Koraća koji je osvajala tri godine zaredom, dok će preostalih sedam timova pokušati da joj preotmu pehar na završnom turniru. Grobari, vratili su se otpisani: Partizan ovako najavljuje napad na Žućkovu levicu! (VIDEO) Finalni turnir nacionalnog Kupa po deseti put će se održati u niškoj hali "Čair", a otvoriće ga susret između Mega Leksa i domaćeg Konstantina koji je na programu u četvrtak od 17 časova.

Nakon toga na teren će izaći košarkaši Partizana koji će svoj četvrtfinalni meč igrati protiv FMP-a. - Svaka prilika za osvajanje trofeja motiviše igrače i sigurno je da će svi doći u Niš spremni da pruže svoj maksimum i bore se do kraja. Očekuje nas meč protiv lidera KLS, ekipe koja je u dobroj formi i koja ima svega dva poraza. Kup je takmičenje u kojem nema popravnog, tako da moramo biti na najvišem nivou ukoliko želimo da ostanemo na Nišu - izjavio je Aleksandar Džikić dan pre početka turnira. Preostala dva četvrtfinalna meča igraju se u petak, a u njima se sastaju Metalac i Borac od 17 časova, dok od 21h igraju Crvena zvezda - Smederevo. Doduše, Smederevci imaju problema sa finansijskom konstrukcijom, ali se ipak očekuju u Nišu.
Polufinalni mečevi bi mogli doneti mnogo više uzbuđenja, naročito, što ukoliko pobede onda će se večiti rivali boriti za mesto u finalu, a polufinala su na programu u subotu, dok se finale igra u nedelju. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.