NIZ ZVEZDE JE NAJIMPRESIVNIJI SVIH VREMENA: U Pioniru mi se sedište treslo od buke, a u glavi mi je bio uragan!
Košarkašši Zvezde proslavljaju jednu od pobeda u Evroligi, Foto: Saša Pavlić Koky

bila je to čarobna sezona

NIZ ZVEZDE JE NAJIMPRESIVNIJI SVIH VREMENA: U Pioniru mi se sedište treslo od buke, a u glavi mi je bio uragan!

Mogao sam da osetim atmosferu pre, tokom i posle meča, osećao sam kako mi se sedište trese, ali sam čuo samo eho iza mog glasa - rekao je urednik zvaničnog sajta Evrolige

Objavljeno: 17:32h

Glavni urednik Evroliginog sajta Frenk Loulor istakao je za "Basketball sphere". da je za njega niz Crvene zvezde od sedam vezanih pobeda s kraja 2016. i početkom 2017. najimpresviniji svih vremena u elitnom evropskom takmičenju.

Loulor je veću nekoliko navrata govorio o magiji Pionira, a i ovoga puta u razgovoru za specijalizovani srpski portal pričao je o čuvenoj dvorani sa velikim poštovanjem i pored toga istakao je da je Zvezdin niz koji su crveno-beli ostvarili pod trenerskom palicom Dejana Radonjića jedan od najvćih u istoriji Evrolige.

- Dva puta od tada kada sam prenosio utakmice u 'Pioniru', Zvezda je pobedila Real i Panatinaikos. Bile su to prva i poslednja pobeda u neverovatnom nizu od sedam vezanih krajem 2016. i početkom 2017. Za mene je to možda i najimpresivniji niz u Evroligi svih vremena! Podsetiću vas na 'žrtve' – Real, CSKA, Žalgiris, Fenerbahče, Makabi, Baskonija i Panatinaikos. Privilegija je prisustvovati prvoj i poslednjoj pobedi u nizu, iako sam mogao da čujem samo sebe kako pričam - kazao je urednik sajta Evrolige za srpski košarkaški sajt.

Čarolija Pionira za njega predstavlja nešto posebno.

- Bio sam u dvorani otkada je promenio ime u dvorana “Aleksandar Nikolić”. Išao sam da prenosim utakmicu nedelje Evrolige i nosio sam slušalice koje štite od buke 15 minuta pre početka meča i 15 minuta posle. Mogao sam da osetim atmosferu pre, tokom i posle meča, osećao sam kako mi se sedište trese, ali sam čuo samo eho iza mog glasa. Nekoliko puta sam skinuo slušalice – samo sa jednog uha – i delovalo je kao da mi uragan ulazi u glavu. To mi je bilo dovoljno da shvatim da ovde moram da se vratim - istakao je Loulor za "Basketball sphere".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.