TOLIKA JE TO LJUBAV: Košarkaš Crvene zvezde uramio kartu sa meča protiv Liverpula da pobedu pamti celog života!
Marko Kešelj nikada nije krio ogromnu ljubav prema Zvezdi, Foto: Starsport©

Obožava crveno-bele

TOLIKA JE TO LJUBAV: Košarkaš Crvene zvezde uramio kartu sa meča protiv Liverpula da pobedu pamti celog života!

Kako kaže atmosfera sa meča protiv Liverpula u Beogradu će za njega biti neponovljiva

Objavljeno: 16:55h

U to da je Marko Kešelj veliki zvezdaš nije se sumnjalo nikada.

Košarkaš crveno-belih ne propušta utakmice voljenog kluba, koji god da je sport u pitanju, a s posebnom pažnjom prati toliko čekane duele crveno-belih fudbalera u Ligi šampiona.

Uoči njihovog meča protiv Napolija u Italiji, iskusni košarkaš ne krije da je i dalje pod euforijom i utiskom zbog prethodne velike pobede nad Liverpulom na stadionu "Rajko Mitić" koju je posmatrao uživo sa tribine.

Heroj pobede nad Livrpulom, Milan Pavkov, na rukama saigrača
Heroj pobede nad Livrpulom, Milan Pavkov, na rukama saigrača foto: Reuters

Po sopstvenom priznanju za "Žurnal", on je rekao da će ulaznicu sa tog meča uramiti i okačiti u sobi da ga stalno podseća na veliki trijumf nad vicešampionom Evrope.

- Momci su napravili čudo. Svaka im čast. Ovo je godina za pamćenje. S obzirom da nisam putovao u Ulm, imao sam priliku da na Marakani gledam meč sa Liverpulom i odlučio sam da uramim tu kartu. Ta atmosfera i sve što se dogodilo, to je neponovljivo. Sam plasman u Ligu šampiona je bio ogroman korak, još i ta pobeda, nemam reči. Kapa dole. Ali, po starom srpskom običaju, sada svi već prave kalkulacije za korak dalje. Ono što je evidentno jeste da momci imaju fantastičnu hemiju u ekipi. Sve krasi ratnički mentalitet i vidi se da ih ti neki porazi nisu poremetili. Sa takvim pristupom ništa nije nemoguće. Ne treba leteti, ipak pričamo o rivalima sa ogromnim budžetima i kvalitetom. Opet, sa druge strane, u sportu nema nemogućeg. To se pokazalo mnogo puta i od srca im želim da prođu dalje. Pa da dočekamo i proleće u Ligi šampiona - rekao je Kešelj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.