Partizan pred Kup Radivoja Koraća: Nismo favoriti za trofej, ali nikome ga ne damo bez borbe! (VIDEO)

borbe za žućkovu levicu

Partizan pred Kup Radivoja Koraća: Nismo favoriti za trofej, ali nikome ga ne damo bez borbe! (VIDEO)

Nemamo pritisak, uloga favorita za osvajanje trofeja pripada drugim timovima a naša obaveza je da se kao i do sada maksimalno borimo od početka do kraja - izjavio je trener crno-belih, Aleksandar Džikić
Objavljeno: 10:44h

I ove godine, niška dvorana Čair će biti poprište završnog turnira Kupa Radivoja Koraća. Prvog takmičarskog dana, košarkaši Partizana igraju meč četvrtfinala protiv lidera KLS, ekipe FMP-a iz Železnika. Već u sredu u popodnevnim časovima crno-beli stižu u Niš gde će uveče imati priliku da treniraju u dvorani Čair. - Očekuje nas takmičenje koje je zamišljeno da pruži šansu svima u 40 minuta. Protiv sebe imamo FMP, tim iz kojeg Zvezda selektira najtalentovanije igrače i tim koji odlično igra u KLS. Mi imamo zdravstvenih problema koji nam otežavaju normalan ritam treninga i pripreme za narednu utakmicu, ali šta je tu je. Nemamo pritisak, uloga favorita za osvajanje trofeja pripada drugim timovima a naša obaveza je da se kao i do sada maksimalno borimo od početka do kraja - izjavio je trener crno-belih, Aleksandar Džikić.

Krilo Partizana, Čedomir Vitkovac očekuje veliku borbu na predstojećem turniru - Svaka prilika za osvajanje trofeja motiviše igrače i sigurno je da će svi doći u Niš spremni da pruže svoj maksimum i bore se do kraja. Očekuje nas meč protiv lidera KLS, ekipe koja je u dobroj formi i koja ima svega dva poraza. Kup je takmičenje u kojem nema popravnog, tako da moramo biti na najvišem nivou ukoliko želimo da ostanemo na Nišu - izjavio je Vitkovac.
Saša Pavlić Koky
Edo Murić spremno dočekuje meč protiv FMP-a. - Idemo u Niš sa željom da učinimo sve kako bi tamo ostali što duže. Imamo određenih problema sa povredama što znači da ćemo svi morati da pružimo dodatne napore kako bi to nadomestili. U četvrtak nas očekuje dobar protivnik protiv kojeg ćemo morati da odigramo sa maksimalnim angažovanjem - istakao je Murić.

U timu Partizana, zbog povreda i ograničenog broja stranih igrača neće biti Božo Đumić, Mihajlo Andrić, Adin Vrabac i Andrej Magdevski. kkpartizan.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.