PRIČE KRUŽE ČARŠIJOM: Partizan zvao menadžera, Trinkijeri pojačanje našao u igraču sa kojim je sarađivao!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

Šuška se, šuška

PRIČE KRUŽE ČARŠIJOM: Partizan zvao menadžera, Trinkijeri pojačanje našao u igraču sa kojim je sarađivao!

Logično deluje da italijanski stručnjak želi da ekipu ojača sa igračem koga poznaje

Objavljeno: 09:40h

Partizan je ponovo u seriji poraza i ova pauza zbog obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Mundobasket će dobro doći Andrei Trinkijeriju da malo posloži ekipu.

Ipak, ono što zanima sve navijače Partizana jeste da li će biti nekih novih pojačanja, što mnogi priželjkuju, no italijanski stručnjak, kao i sportski direktor Nikola Lončar, za sada su "zakopčani do grla" po tom pitanju.

Riki Hikman je navodno na meti Partizana
Riki Hikman je navodno na meti Partizana foto: AP

Sa druge strane, pak, po kuloarima se uveliko šuška o dolasku makar jednog kvalitetnog stranca, pogotovo posle odlaska Entonija Brauna koji nije ni oznojio dres.

Nakon priča o Eronu Bruksu, čaršijom su sada počele da kruže priče i o iskusnom Rikiju Hikmanu kao igraču koga je naciljala uprava crno-belih.

Prema šuškanjima i za sada neproverenim i nepotvrđenim informacijama, menadžer američkog košarkaša sa gruzinskim pasošem je kontaktiran i pregovori se vode.

Andrea Trinkijeri i Riki Hikman su sarađivali prošle godine u Bambergu
Andrea Trinkijeri i Riki Hikman su sarađivali prošle godine u Bambergu foto: EPA/Carlos Diaz

Ovo i nije toliko čudan izbor, jer Trinkijeri želi da u ekipi koju je takoreći tek preuzeo jednog "svog" igrača, a sa Hikmanom je sarađivao prošle sezone u Bambergu i dobro ga poznaje.

Hikman, inače, ima ozbiljnu evropsku karijeru, tokom koje je nastupao za Armani, Makabi, Fenerbahče, Skavolini, a branio je i boje reprezentacije Gruzije na Eurobasketu 2013. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.