Nastavak ABA lige pod znakom pitanja zbog štrajka slovenačkih sudija!

sve je moguće

Nastavak ABA lige pod znakom pitanja zbog štrajka slovenačkih sudija!

Sada ostaje pitanje da li bi pretposlednje kolo ligaškog dela ABA lige moglo da se odigra čak i ako Slovenci budu u štrajku, a ostale kolege ih ne podrže
Objavljeno: 09:41h

Potresi u Jadranskoj ligi. Naime, kako prenose Večernje novosti, odigravanje 25. kola regionalnog šampionata (koje je na programu od 26. do 29. februara) dovedeno je u pitanje zbog štrajka slovenačkih sudija. Kako se dalje navodi slovenačke sudije najavljuju štrajk usled neisplaćenih zarada iz prethodnih sezona. U pitanju su dugovanja iz godina kada je Jadranskom ligom „komandovala“ firma ABA sidro, koja je Ligu vodila sve do letos, do velike transformacije i prepuštanja vlasničke strukture klubovima.

Sada ostaje pitanje da li bi pretposlednje kolo ligaškog dela ABA lige moglo da se odigra čak i ako Slovenci budu u štrajku, a ostale kolege ih ne podrže. Najveća začkoljica je ta što se u pretposlednjem kolu igraju dva srpsko-hrvatska derbija, pošto Partizan dočekuje Cedevitu, a Zvezda gostuje Ciboni. (Espreso.co.rs/Izvor: Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.