ŠMEKERIZAM TRINKIJERIJA NA DELU: Sjajan gest košarkaša Partizana pred Večiti derbi!
Trinkijeri i predsednik Partizana Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

bravo!

ŠMEKERIZAM TRINKIJERIJA NA DELU: Sjajan gest košarkaša Partizana pred Večiti derbi!

Italijan pokazao manire

Objavljeno: 21:39h

Trener KK Partizan Andrea Trinkijeri doveo je celu ekipu na humanitarnu večeru za pomoć u lečenju malog Nikole Pavlovića

Fondacija "Zajedno za život" je u organizaciji sa košarkaškim klubom Partizan priredila veliko iznenađenje za malog Nikolu Pavlovića, koji se bori sa teškom bolešću.

Novi trener kluba iz Humske odlučio je da sa sobom na večeru povede, ni manje ni više nego – ceo tim KK Partizan i tako podigne svest u javnosti o pomoći koja je potrebna malom Nikoli.

Dovođenje celog tima u restoran Balkan Eskpres u Zemunu, koji je izašao u susret ovoj humanitarnoj akciji, je bilo naravno iznenađenje, pa je Đorđe Lukić, Srbin iz Švajcarske koji je došao sa ocem u Srbiju samo zbog večere sa trenerom Partizana, bio pozitivno iznenađen i malo je reći u blagom šoku.

- Još ne mogu da verujem da je gospodin Trinkijeri došao sa celim timom Partizana i ukazao nam ovakvu čast. Sve što sam mislio o njemu kao navijač, definitvno je potvrdio večeras i dokazao da je veliki čovek i gospodin. Ovde smo svi sa istim cijem, da pomognemo malom Nikoli i ovo nije prvi put da se uključujemo u akcije Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ jer smo prethodno kupovali i dresove preko internet aukcija. Pozivam sve ljude dobre volje da pomognu malom Nikoli u lečenju, uključivanje u ovu akciju bio je naš mali doprinos - rekao je Lukić koji je ponudio najveću cenu za večeru sa trenerom Partizana na internet aukciji.

Pošaljite SMS 559 na 3030 za trogodišnjeg Nikolu Pavlovića koji se leči od teškog tumora!

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu Crvene zvezde (subota 17 časova) u okviru 9. kola ABA lige.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.