ŠUŠKA SE PO ČARŠIJI: Da li je to Trinkijeri namirisao igrača koga bi hteo da dovede, i to direktno iz NBA?!
Andrea Trinkijeri nije do sada želeo da pominje nikakva pojačanja, Foto: Starsport©

O kome se radi

ŠUŠKA SE PO ČARŠIJI: Da li je to Trinkijeri namirisao igrača koga bi hteo da dovede, i to direktno iz NBA?!

Prema nepotvrđenim pričama i informacijama, crno-beli su pikirali potencijalno pojačanje

Objavljeno:

Svakog momenta se očekuje da se i ozvaniči rastanak Entonija Brauna sa Partizanom, bez da je gotovo odigrao i jednu utakmicu, jer se bivši član Lejkersa ne uklapa u zamisli novog trenera Andree Trinkijerija.

Ali umesto njega mogao bi da stigne drugi iskusni NBA igrač, ako je za verovati čaršijskim pričama i tvrdnjama na društvenim mrežama.

Eron Bruks, nekada velika nada Hjustona navodno je meta crno-belih kao potencijalno pojačanje, mada niko se o tome nije zvanično oglasio, niti trener, niti neko drugi iz kluba, već se uglavnom svodi na čaršijska nagađanja.

Eron Bruks u dresu Minesote
Eron Bruks u dresu Minesote foto: Reuters

Preiskusni Amerikanac je vrlo dobro poznato ime široj košarkaškoj publici jer se radi o igraču koji je svojevremeno u dresu Hjustona dobio nagradu za košarkaša koji je najviše napredovao u NBA.

Tada je u dresu "raketa" prosečno postizao 19,6 poena po meču. Ipak, neke povrede su ga omele da se još više nametne i dokaže, pa je usledila selidba po brojnim klubovima.

Bio je trejdovan u Finiks, pa je za vreme lokauta 2011. godine igrao za Guandong Sautern Tajgerse u Kini, potom se vratio u SAD i potpisao za Sakramento gde je otpušten u toku sezone. Usledio je povratak u Hjuston, ali ovog puta sa daleko manje značaja.

Potom je redom nosio dresove Denvera, Čikaga, Indijane, a trenutno je član Minesote, ali bez ikakve uloge u timu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.