AMERIKANCI ZABRANILI SRPSKU ZASTAVU: Skandal u dvorani Milvokija, Srbina umalo izbacili sa tribina!
Zastava Srbije, Foto: AP

dobio upozorenje

AMERIKANCI ZABRANILI SRPSKU ZASTAVU: Skandal u dvorani Milvokija, Srbina umalo izbacili sa tribina!

Nikola Perić, momak o kojem je reč, na Tviteru je okačio pomenuto upozorenje koje su mu redari na tribinama uručili jer je, kako on tvrdi, samo mahao srpskom zastavom

Objavljeno:

Jedan srpski navijač koji je platio ulaznicu da gleda Denver na utakmici sa Milvokijem u tom gradu, neprijatno se iznenadio upozorenjem koje je dobio zbog, navodno, neprimerenog ponašanja tokom utakmice.

Nikola Perić, momak o kojem je reč, na Tviteru je okačio pomenuto upozorenje koje su mu redari na tribinama uručili jer je, kako on tvrdi, samo mahao srpskom zastavom.

Nikola Jokić
Nikola Jokić foto: Reuters

- Iskreno, ostao sam bez teksta jer su mi Baksi i "Fiserv Forum" uručili ovo upozorenje zbog toga što sam mahao srpskom zastavom za mog sunarodnika Nikolu Jokića, dok je u isto vreme u hali bilo mnogo grčkih barjaka - poručio je razočarani srpski navijač, aludirajući na domaću podršku prvoj zvezdi domaćeg tima, Grku Janisu Adetokombu.

Na samom upozorenju, koje se, kako saznajemo od ovog momka, uručuje onim navijačima čije se ponašanje proceni kao problematično, piše sledeće:

- Izdato vam je upozorenje vezano za komentare, gestikulacije i/ili ponašanje koje je usmereno ka igračima, trenerima, sudijama i/ili drugim navijačima koje imaju uvredljiv sadržaj i krše kodeks ponašanja na NBA utakmicama. Ovo je prvo i jedino takvo upozorenje koje ćete dobiti. Ako i posle upozorenja nastavite da vređate igrače, trenere, sudije ili protivničke navijače, istog momenta bićete udaljeni iz hale bez refundiranja ulaznice.

NBA liga
NBA liga foto: Logo

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.