ŠĆEPANOVIĆ PRED BUDUĆNOST: Ovo nikada za mene nije bila obična utakmica!
Vlado Šćepanović, Foto: Espreso.co.rs

emocije mora da isključi

ŠĆEPANOVIĆ PRED BUDUĆNOST: Ovo nikada za mene nije bila obična utakmica!

Za sada su sigurno iznad nas - istakao je pomoćni trener Parnog valjka

Objavljeno:

Vlado Šćepanović, pomoćni trener Partizana, istakao je svoja gledišta vezana za predstojeći meč sa podgoričkom Budućnosti.

Utakmica se igra u dvorani "Moraču" u nedelju od 19 časova, a ovaj meč nosi posebne emocije za Šćepanovića.

- Velike emocije me vežu za košarkaški klub Budućnost, bio sam tamo sedam godina kao igrač i četiri meseca kao trener i svakako da to za mene nije obićna utakmica. Nije bila obična ni dok sam igrao u Partizanu tako da neće biti ni sada. Budućnost i Partizan su dva kluba koja su ostavila velikog traga na mene, ali utakmica je kao i svaka druga. Ja u sportu nemam emocija, kad meč počne tu emocije moraju da se isključe - rekao je pomoćni trener Partizana.

Budućnost je oborila rekord po broju ubačenih trojki u 7. kolu Evolige i ostvarila prvu pobedu ove sezone u ovom evropskom takmičenju.

- Budućnost je odlična šuterska ekipa sa ogromnim potencijalom, u meču sa Baskonijom su pokazali da zaslužuju evroligaški status. Nemanja Gordić i Ivanović su duša ekipe, biće veoma teško, igra se u Podgorici tako da bih ulogu favorita dodelio Budućnosti. Za sada su sigurno iznad nas - zaključio je Šćepanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.