NE VOLIMO LAKE STVARI, VOLIMO KADA JE TEŠKO! Trinkijeri otkrio koja dva igrača sigurno neće igrati u Podgorici!
Foto: Espreso.co.rs

ČOVEK ČIJE IZJAVE SVI VOLE

NE VOLIMO LAKE STVARI, VOLIMO KADA JE TEŠKO! Trinkijeri otkrio koja dva igrača sigurno neće igrati u Podgorici!

- Videli smo kako je Budućnost odigrala u četvrtak uveče - istakao je simpatični Italijan

Objavljeno:

Partizan u nedelju u okviru 8. kola ABA lige gostuje Budućnosti, a pred taj meč sa novinarima je razgovarao Andrea Trinkijeri, trener crno-belih.

Da li je srpski velikan autsajder na ovom meču?

- Da vam kažem da smo autsajderi, neko bi shvatio kao da ne verujem u ekipu. Mi imamo potencijal, svaki dan je sve bolje, svaki dan nešto naučimo. Kada kažem autsajderi, mislim da u ove četiri utakmice Zenit, Budućnost, Valensija, Zvezda mi nismo favoriti. Što se Budućnosti tiče, kad igraš Evroligu prvi put posle puno godina treba ti adaptacija. Videli smo u četvrtak uveče kako je Budućnost odigrala, kakva je to utakmica bila, kakva je bila atmosfera. Nemam ništa da kažem o kvalitetu Amerikanaca, koji su vrhunski igrači. Mislim da su dva ključna igrača za Budućnost Gordić i Ivanović. Oni su sigurno najveći "target" za našu odbranu - jasan je Trinkijeri pred duel sa Podgoričanima koji je na programu u nedelju.

Kakva je situacija sa Zagorcem?

- Ne volimo lake stvari. Volimo kada je teško. Situacija je da se povredio na treningu, hoće li igrati, neće igrati, iskreno nemam pojma. Videćemo verovatno u nedelju. Sa njim ili bez njega, ovo je ekipa i mi ćemo da se borimo. Nemam pojma ni da li će putovati u Podgoricu. Još ga nisam video. Trebaće mu malo vremena. Trebaće mu maska, trening sa njom, treba nju i osetiti. Ne brinem se za ono što ne mogu da kontrolišem. Mogu da ohrabrim ekipu, da imam poverenja u nju, ali za sve druge priče imamo izglednu situaciju. Imamo čoveka koji je bio igračina, a igrao je za Budućnost, sada je trener u Partizanu (Vlado Šćepanović prim.aut.)

Hoće li Novica putovati sa ekipom?

- Ne!

Braun?

- U ovom trenutku nemam prostora za njega.

Imate li poruku za navijače Partizana iz Crne Gore?

- Da, neka dođu na utakmicu!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.