PUČE LJUBAV: Karmelo oteran iz Hjustona!
Karmelo Entoni, Foto: AP

KRAJ!

PUČE LJUBAV: Karmelo oteran iz Hjustona!

Hoće li promeniti i reprezentaciju, sada kad je ostao bez kluba? Ne zna se, ali stigao mu je poziv iz Portorika

Objavljeno:

Potvrđeno je pisanje američkih medija. Karmelo Entoni će veoma brzo napustiti Hjuston, klub za koji je poslednji meč odigrao 5. novembra.

On nije bio u planu stručnog štaba Roketsa, čemu u prilog govori i to što nije nastupio gotovo dve nedelje, pa će nekadašnji as Denvera, Njujorka i Oklahome morati da traži novi klub.

- Posle mnogo diskusije unutar kluba razići ćemo se sa Karmelom Entonijem. Imao je sjajan pristup tokom boravka u Rokitsima i prihvatio je svaku ulogu koju mu je namenio trener Majk D'Antoni. Ipak, vizija zbog koje smo potpisali Entonija nije se realizovala zbog čega smo bili primorani na ovakav potez - istakao je GM kluba iz Teksasa Deril Mori.

Ove sezone odigrao je 10 utakmica za Hjustona i na terenu je prosečno provodio 29,4 minuta. Za to vreme je postizao 13,4 poena, uz šut iz igre od 40,5 procenata.

Karijeru bi mogao da nastavi u Majamiju, gde ga čeka dobar prijatelj Dvejn Vejd, a pominje se i da je reprezentacija Portorika zainteresovana da dobije dozvolu od košarkaškog saveza SAD da legenda lige promeni nacionalni tim te zaigra za očevu domovinu, iako je najbolji strelac olimpijskog "drim tima" sa 336 poena na Olimpijskim igrama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.