SRBIJO, NE BRINI, VRATILI SU SE JOKIĆ I NAGETSI: Zgažena je Atlanta sa 45 RAZLIKE, Nikola zamalo TRIPL-DABL (VIDEO)
Nikola Jokić igra sve bolje, Foto: AP/David Zalubovski

NBA liga

SRBIJO, NE BRINI, VRATILI SU SE JOKIĆ I NAGETSI: Zgažena je Atlanta sa 45 RAZLIKE, Nikola zamalo TRIPL-DABL (VIDEO)

Jokić je igrao koliko je trebalo i kad je trebalo

Objavljeno: 08:18h

Sve je u redu u Denveru gradu: Nikola Jokić i Denver Nagetsi su posle zabrinjavajućih 15 dana, u kojima su se nizali porazi i loše partije Srbina, razbili Atlantu, sa 138:93, ostvarivši najubeljiviju pobedu u sezoni i vrativši se skoro na sam vrh tabele.

Nikola je na ovoj utakmici igrao samo onoliko koliko je trebalo, i za 25 minuta ubacio 12 poena (šut iz igre 5-11, 1-2 za trojke, 1-2 bacanja), uz 9 skokova, 7 asistencija i 4 ukradene lopte.

Najefikasniji u odličnom Denveru bio je Huančo Ernangomez sa 25 poena, a kod Houksa dobar je bio rezervista Džeremi Lin sa 16 poena. Mnogo hvaljeni ruki Tre Jang odigrao je očajno, i završio je sa 6 poena.

- Igrali smo sa slobodom - rekao je Ernangomez. - Igrali smo snažno, dobru odbranu i onda je bilo lako. Svi trčimo, svi se ubacujemo, svi šutiramo, odlično je ovo.

Pored Ernangomeza, dobri su bili i Pol Milsap i Geri Haris, sa po 18 poena, a Nagetsi su završili utakmicu sa sjajnih 35 asistencija.

Evo i Nikoline partije:

Ekipa Los Anđeles Klipersa slavila je nad San Antonio Sparsima sa 116:111, ali nijedan od dva Srbina nije odigrao ni minut, tačnije, i Boban Marjanović i Miloš Teodosić su ceo meč presedeli na klupi.

Takođe, ni Džerom Robinson nije ulazio na parket, dok su od ostalih najbolji bili Lu Vilijams sa 23 poena i Danilo Galinari sa 19, kao i Heris sa 18. U poraženom sastavu Demar Derouzan je ubacio 34 poena uz pet asistencija i šest skokova, ali to nije bilo dovoljno za uspavani San Antonio, koji je sada vezao čak tri poraza.

Hjuston je sa 107:86 slavio nad Golden Stejtom i tako nagovestio da bi borba za finale na Zapadu ove sezone mogla da bude veoma interesantna, zanimljivija nego prethodnih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.