NIKO NIKAD KAO RADONJIĆ DEJAN: Legendarni stručnjak oborio šest rekorda i upisao se u istoriju kluba!
Dejan Radonjić, Foto: Dado Đilas

svaka čast!

NIKO NIKAD KAO RADONJIĆ DEJAN: Legendarni stručnjak oborio šest rekorda i upisao se u istoriju kluba!

Utakmica protiv Darušafake će se dugo pamtiiti

Objavljeno: 16:37h

Dejan Radonjić je ostavio nezbirisiv trag na Malom Kalemegdanu, sa Crvenom zvezdom je osvoijo čak 12 trofeja i time postao najtrofejniji trener u istoriji crveno-belih. Crogorskom stručnjaku nije dugo trebalo da i na novom radnom mestu postavi standarde i napravi nešto što niko pre njega nije uspeo.

Vratio je titulu prvaka Nemačke u Minhen posle tri godina posta, zaigrao je sa Bajernom u Evoligi, a u prethodnom kolu prestižonog evropskog takmičenja njegov tim je ispisao nove stranice u istoriji kluba.

U utakmici 6. kola Evrolige protiv Darušafake, Radonjićev Bajern je srušio čak šest klupskih rekorda: rezultat 116:70, je najubedljivija pobeda minhenskog kluba u Evroligi, uz najviše ubačenih poena. Takođe, kao nikada do sada, timski indeks korisnosti je bio 156.

Bavarci su upisali i rekordan broj asistencija – 28, dok su sa 18 trojki pomerili još jednu granicu, kao i sa procentom uspešnosti od 69,2 odsto.

Zaista impozantne brojke Dejana Radonjića i dokaz da se radi o vrhunskom stručnjaku ispred koga je još mnogo uspešnih sezona. Bajern se trenutno u Evoligi nalazi na osmom mestu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.