PEKOVIĆ OPROSTIO SVA DUGOVANJA PARTIZANU: Ulagao lični novac i ne želi ništa nazad!
Foto: Nebojša Mandić

ne traži ništa

PEKOVIĆ OPROSTIO SVA DUGOVANJA PARTIZANU: Ulagao lični novac i ne želi ništa nazad!

Bivši predsednik kluba je još jednom pokazao koliko voli crno-bele

Objavljeno: 14:45h

Nikola Peković, bivši igrač i predsednik Partizana, odustao je od svih potraživanja koja ima prema klubu i oprostio sva dugovanja.

Nekadašnji košarkaš je tokom svog predsednikovanja često ulagao sopstveni novac u klub i tako mu omogućavao da "preživi" kad je bila teška finansijska situacija.

- I ovim gestom, Nikola Peković je pokazao koliko je privržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da klub danas značajno manje duguje. Kao predsednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan i sa pozicije predsednika i pre toga u ulozi igrača - izjavio je predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović.

Peković je tokom boravka u klubu novčana sredstva ubacivao kroz donacije i pozajmice i sada je rešio da ništa od toga ne želi da potražuje nazad.

On je po odlasku sa mesta predsednika najavio da će nastaviti da pomaže voljenom klubu kad god i na koji god način bude mogao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.