POSLE POBEDE NAD PARTIZANOM: Simonović otkrio da li će igrati za Srbiju u sledećem FIBA prozoru!
Marko Simonović, Foto: Adria Media TV

BRAVO, SIMONE!!!

POSLE POBEDE NAD PARTIZANOM: Simonović otkrio da li će igrati za Srbiju u sledećem FIBA prozoru!

- Naša igra jeste da trčimo i šutiramo, ali ima ovde dosta kvaliteta i kvalitetnih igrača, pa možemo da iznesemo i loš šut

Objavljeno:

Marko Simonović je i pored lošeg prvog poluvremena bio zadovoljan igrom svog Zenita, koji je slavio nad Partizanom u 7. kolu grupne faze Evrokupa.

- Utakmica je imala dosta ritma, dosta promena rezultata, sjajno su kontrolisali prvi deo meča. Tačno su znali šta hoće, mi smo pokušavali da se pronađemo. Prelomili smo je na kraju treće, početkom četvrte, kada smo imali oko 13 razlike. Oni su mladi, teško je za njih da se vrate, ali mislim da to sve ide na bolje.

Zenit je šutirao 1/18 za tri.

- Naša igra jeste da trčimo i šutiramo, ali ima ovde dosta kvaliteta i kvalitetnih igrača, pa možemo da iznesemo i loš šut.

Kako je igrati protiv Partizana u drugom dresu?

- Malo čudnije, bilo je emotivno, ali dobro.

Kako ceni dosadašnje partije Zenita u Evrokupu?

- Dosta idemo gore-dole, posebno kada odemo na stranu, kao i u VTB ligi. Jesmo imali problema s povredama, ali bitno je da se nekako dobija, pa ćemo videti kako će ići dalje. Naše ambicije su da uđemo u Evroligu.

Hoćemo li ga gledati u dresu Srbije?

- Naravno, uvek! Ovi igrači koji će doći znaju da nas čeka najbitniji prozor. Ako dobijemo Izrael, sigurni smo, a i ako ne dobijemo, imamo još šansi - dodao je Simonović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.