VEOMA LOŠE VESTI ZA PARTIZAN STIŽU IZ ITALIJE: Trento slavio, crno-beli pred velikim izazovom!
KK Partizan, Foto: Starsport©

Evrokup, 7. kolo

VEOMA LOŠE VESTI ZA PARTIZAN STIŽU IZ ITALIJE: Trento slavio, crno-beli pred velikim izazovom!

U ostala dva meča dana, Uniks je slavio nad Ritasom sa 87:81 i tako postao prvi učesnik naredne faze, dok je Tofaš bio bolji od Gdinje sa 87:77

Objavljeno:

Trento je na svom terenu savladao Asvel rezultatom 79:77 (22:22, 18:18, 19:17, 20:20) i tako zadržao šanse za plasman u Top 16 fazu takmičenja iz grupe Evrokupa u kojoj se nalazi i Partizan.

Domaćina je do drugog trijumfa u Grupi C vodio Dastin Houg sa 20 poena i 10 skokova, a veliki doprinos dao je i Beto Gomes sa 16 poena i 7 skokova. U poraženom timu četvorica su imala dvocifren poenterski učinak. Najefikasniji je bio hrvatski internacionalac Miro Bilan sa 16 poena i 10 skokova. Poen manje postigao je Šarl Kaudi.

Ovaj rezultat su veoma loše vesti za Partizan, koji sada ima isti broj pobeda kao i italijanski klub, a lošiji međusobni skor, te da bi bio iznad ovog tima na kraju grupne faze, mora da ima pobedu više.

A, svima je jasno koliko će to biti teško, posebno jer je sledeći rival crno-belima Zenit u Sankt Peterburgu (u Beogradu su slavili, ali u gostima bez Zagorca će biti veoma teško)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U ostala dva meča dana, Uniks je slavio nad Ritasom sa 87:81 i tako postao prvi učesnik naredne faze, dok je Tofaš bio bolji od Gdinje sa 87:77.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Videćemo kako će crno-beli odigrati u sredu, a na Espresu pratite sva dešavanja vezano za taj meč, jer je naš specijalni reporter na licu mesta u Sankt Peterburgu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.