BIVŠI ZVEZDAŠ JE KLJUČ: Milan Tomić očekuje težak meč u Pioniru!
Milan Tomić u razgovoru sa Ognjenom Dobrićem, Foto: Beta/Branislav Božić

pred monako

BIVŠI ZVEZDAŠ JE KLJUČ: Milan Tomić očekuje težak meč u Pioniru!

Monako je fizički jak tim, koji se bori za vrh tabele. Odigrali smo jedan meč, sada se već poznajemo i neće nam biti lako - poručuje Tomić

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je protiv Monaka očekuje tešku i neizvesnu utakmicu u Beogradu u 7. kolu Evrokupa.

- Očekuje nas čvrsta i teška utakmica protiv ekipe koja puno igra u tranziciji, dosta zavisi od igre svojih bekova koji nameću ritam Nidama, Džonsa i Robinsona. Napadačka igra dosta im je zasnovana od "pik" igre sa Kikanovićem koji je ključni igrač Monaka. Ne treba zaboraviti ni nekoliko dobrih francuskih igrača koji dosta utiču na igru tima - rekao je Tomić za klupski sajt.

Maik Cirbes
Maik Cirbesfoto: Starsport©

Trener Crvene zvezde nema problema sa povređenim igračima za duel sa Monakom, koji bi mogao da odluči prvo mesto u grupi pošto oba tima imaju skor 4-2.

- Monako je fizički jak tim, koji se bori za vrh tabele. Odigrali smo jedan meč, sada se već poznajemo i neće nam biti lako - poručuje Tomić, nakon što su crveno-beli slavili u prvom meču 66:63. Košarkaš Crvene zvezde Majk Cirbes ističe da veoma ceni ekipu Monaka.

- Odigrali smo vrlo tvrdu i neizvesnu utakmicu u Monte Karlu, sada znamo kakvog protivnika očekujemo. Moramo da budemo maksimalno fokusirani na našu igru, da svih 40 minuta znamo šta radimo na terenu. Očekuje nas duel sa fizički vrlo dobrim timom i moramo da odgovorimo velikom energijom. Deo te energije očekujem da nam daju navijači, jer je igranje u našoj dvorani uvek prednost za Zvezdu- kaže Cirbes.

Meč Crvena zvezda - Monako zakazan je za sutra u 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.