ODŽO SE SMEJE UPRKOS PORAZU: Novajlija je najbolji u Crvenoj zvezdi!
Odžo se smeje uprkos porazu, Foto: KK Crvena zvezda

borba je bila velika

ODŽO SE SMEJE UPRKOS PORAZU: Novajlija je najbolji u Crvenoj zvezdi!

Nemanja Nenadić je bio najbolji

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde mts oprobali su se u najpopularnijoj košarkaškoj simulaciji na svetu. Aleksa Radanov, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo i Dušan Ristić ukrsitli su džojstike i sjajno se zabavili.

U atrijumu TC ’’Delta City’’ održano je pravo malo porodično okupljanje crveno-belih. Prvotimci Aleksa Radanov, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo i Dušan Ristić, ali i košarkašice Crvene zvezde, kao i juniori i plesna grupa ’’Red Passion Fly’’ bili su prava atrakcija za sve Zvezdaše, a pogotovo one najmlađe.

Naime, crveno-bela porodica okupila se u atrijumu TC ’’Delta City’’ u nameri da pokaže umeće i sa džojstikom i to igrajući Playstation i najpopularniju košarkašku simulaciju NBA 2k19. Namera je bila da baš oni otvore veliki NBA 2k turnir u organizaciji KK Crvena zvezde, TC ’’Delta City’’ i partnera turnira ’’Naxi Radio’’, te da revijalnim programom zagreju najbolje virtuelne košarkaše. Podsećamo, turnir koji će odrediti ko je novi kralj NBA 2k simulacije započeo je u ponedeljak, a održaće se i u sredu.

Odžo nije skidao osmeh sa lica
Odžo nije skidao osmeh sa licafoto: KK Crvena zvezda

Međutim, sportski duh i takmičarski mentalitet prvotimaca Crvene zvezde nije dozvolio da sve prođe bez čvrstih i jakih duela pa je i organizovan mini-turnir. U dva polufinala sastali su se Nemanja Nenadić i Dušan Ristić, odnosno Majkl Odžo i Aleksa Radanov. Viđena je velika borba, a bolji su bili Nenadić i Odžo. Iako se dugo poznaju u finalu nije bilo popuštanja. Majkl Odžo je nešto bolje otvorio duel, provocirao uz karakterističan osmeh Nenadića, ali ispostavilo se da je to bio pogrešan potez jer je bek Crvene zvezde namestio šuterske sprave i odveo meč u potpunosti u svoj ritam. Na kraju je i zasluženo slavio, sportski pružio ruku i zatim rekao:

- Pa dobro, očekivan rezultat - rekao je uz osmeh Nenadić:

- Šalu na stranu, stvarno nije važno ko je pobedio. Sjajno smo se zabavili i drago mi je da smo malo slobodnog vremena iskoristili da se na ovaj način zabavio. Iskreno, kada sam bio mlađi igrao sam mnogo više ’’Playstation’’, ali profesionalna košarka i veliki broj obaveza u Crvenoj zvezdi me je malo izbacila iz forme. Pokazao sam da nisam zaboravio da igram, a sada idemo svi zajedno na trening. Pripremamo se za Monako, očekuje nas izuzetno težak meč i pozvao bih sve navijače da nas podrže u velikom broju. Videli ste svi koliko nam znače - rekao je pobednik turnira Nemanja Nenadić.

Virtuelna borba
Virtuelna borbafoto: KK Crvena zvezda

Klinci su zaista dali sve od sebe i ozbiljno stavili na test crveno-bele. Nakon ozbiljnih 2k duela, zakazali su i novi susret. Već u sredu obećali su da će biti na tribinama dvorane ’’Aleksandar Nikolić’’ i bodriti Crvenu zvezdu u novom, velikom izazovu. Svi su oni dobili izuzetno lepe poklone koje je obezbedio zvanični Fan Store KK Crvena zvezda mts pa će imati i adekvatne artikle na svom putu ka dvorani ''Aleksandar Nikolić''.

U sredu, 19 časova, Monako dolazi u Zvezdinu kuću. Biće to velika borba za prvo mesto. Dođite u dvoranu i podržite crveno-bele u derbiju grupe A Evrokupa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.