TRINKIJERI SPREMA ČISTKU U PARTIZANU: Entoni Braun je već bivši, a na udaru je i najveći talenat crno-belih!
Andrea Trinkijeri, trener Partizana, Foto: Starsport©

NEMA ŠALE

TRINKIJERI SPREMA ČISTKU U PARTIZANU: Entoni Braun je već bivši, a na udaru je i najveći talenat crno-belih!

Braun koji je još uvek košarkaš Partizana, odigrao je ukupno 41 meč u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a 2017. je zabeležio nastup na Ol star (All Star) utakmici NBA razvojne lige

Objavljeno: 22:03h

Američki košarkaš Entoni Braun napušta Partizan, iako je za tim iz Humske potpisao pre nešto više od dve sedmice i jedva da je igrao za crno-bele.

Za sada nema zvaničnih informacija, ali Braun neće putovati s ekipom u Rusiju na duel sa Evrokupa sa Zenitom, prenosi Kurir.

Dvadesetšestogodišnji košarkaš koji je diplomirao na Stenford Univerzitetu, izabran je na NBA draftu 2015. godine od strane Los Anđeles Lejkersa. Nakon nastupa za nekoliko timova u NBA (L.A. Lejkers, Minesota Timbervulfs, Orlando Medžik, Nju Orleans Pelikans) i NBA razvojnoj ligi, Braun je tokom ovog leta igrao za Filadelfiju, sa kojom je prekinuo saradnju 10. oktobra.

Entoni Braun
Entoni Braun foto: KK Partizan

Braun koji je još uvek košarkaš Partizana, odigrao je ukupno 41 meč u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a 2017. je zabeležio nastup na Ol star (All Star) utakmici NBA razvojne lige.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizana foto: Beta/Branislav Božić

Trener crno-belih Trinkijeri je potencirao veliki potencijal Marka Pecarskog i istakao da u ovom trenutku na tržištu nije lako pronaći igrača koji bi odmah pravio razliku:

- Nije, zato ga i nema. Moramo da se okrenemo našoj kući, nekom mladom igraču. Zaista bih voleo da Marko Pecarski nešto napravi, ali pre svega on mora da odluči da nešto napravi. Mnogo sam već pričao kako je sad kompletno drugačiji način rada s mladim igračima, za koje još ne znamo kako da iskoristimo potencijal. Ja bih bio najsrećniji trener na svetu da Marko uspe. Ima idividualan talenat i s onim prezimenom imenom na leđima voleo bih da nešto napravi za ovaj klub - rekao je Trinkijeri za Sport klub.

Marko Pecarski
Marko Pecarski foto: News1/Dado Đilas

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.