CRNA NOĆ ZA SRBE: Bobiju 0,3 sekunde, Teodosić ni toliko! Bogdanović i Bjelica ukupno osam poena, Lebron ih razbio!
Nemanja Bjelica nije uspeo da zaustavi Lebrona Džejmsa, Foto: AP/Rich Pedroncelli

NBA LIGA

CRNA NOĆ ZA SRBE: Bobiju 0,3 sekunde, Teodosić ni toliko! Bogdanović i Bjelica ukupno osam poena, Lebron ih razbio!

Loše šutersko veče

Objavljeno: 10:03h

Nisu se srpski košarkaši proslavili u NBA ligi u noći između subote i nedelje.

Sakramento Kingsi poraženi su od Los Anđeles Lejkersa sa 101:86. U porazu tima Kraljeva Bogdan Bogdanović je zabeležio šest poena, četiri skoka, dve asistencije i jednu ukradenu loptu za 20 minuta. Šest minuta više na terenu je proveo Nemanja Bjelica, ali je upisao svega dva poena, sedam skokova,dve asistencije i ukradenu loptu.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Lebron Džejms sa 25 poena i sedam skokova, a u poraženoj Dieron Foks sa 21 poenom i sedam skokova.

U meču između Los Anđeles Klipersa i Milvoki Baksa srpski košarkaši proveli su ukupno 0,3 sekunde na parketu. Toliko je igrao samo Boban Marjanović koji je bio potreban ekipi da odbrani prednost u produžetku. Klipersi su slavili sa 128:126, a Miloš Teodosić je ceo meč presedeo na klupi.

Najviše poena u redovima ekipa iz Los Anđelesa imao je Montrezl Harel sa 26 poena i devet skokosva dok je tim Baksa predvodio Adetokumbo sa 27 poena, 18 skokova, pet ukradenih lopti četiri asistencije i dve blokade.

U noći između subote i nedelje pobede je zabeležilo još osam timova. Dalas je slavio protiv Oklahome Siti Tandera sa 111:96, a Luka Dončić je ubacio 22 poena uz osam asistencija i šest skokova. Hjuston Roketsi su izgubili od San Antoni Sparsa sa 96:89. Najefiksaniji u redovima Sparsa bio je Lamarkus Oldridž sa 27 poena i deset skookva, a sa druge strnae Džejms Harden je zabeležio 25 poena i šest uhvaćenih lopti, ali uz samo jednu trojku iz 13 pokušaja.

Golden Stejt Voriorsi su bili bolji od Bruklin Netsa sa 116:100 uz dabl-dabl učinak Kevina Durenta (28 poena, 11 asistencija i pet skokova). Vašington Pelikansi pobedili su Finiks Sanse sa 119:99, Vašington Vizards je pobedio Majami Hit sa 116:110, Čikago Bulsi su slavili protiv Klivlend Kavalirsa sa 99:98, Filadelfija je izgubila od Memfis Grizlija sa 112.106, a Toronto je bez problema bio bolji od Njujork Niksa sa 128:112.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.