NASTAVAK PERFEKTNOG NIZA: Zvezda brutalna u Stožicama za sedmu pobedu u ABA ligi!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

ABA LIGA, 7. KOLO

NASTAVAK PERFEKTNOG NIZA: Zvezda brutalna u Stožicama za sedmu pobedu u ABA ligi!

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz naš lajv blog...

Objavljeno: 19:01h

Nastavlja da melje mašina Milana Tomića u regionalnoj ligi! Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Olimije, u Ljubljani, rezultatom 83:60 i tako upisali sedmu vezanu pobedu u ABA ligi iz isto toliko odigranih mečeva.

Crveno-beli su nešto slabije otvorili meč, nisu uspeli da uspostave kontrolu u prvih deset minuta, ali su nakon uvodne nervoze stvari počele da dolaze na svoje mesto.

Bili Beron i Ognjen Dobrić su napravili preokret i Zvezda je na poluvreme otišla sa prednošću.

Nastavak je obeležila dominatna igra izabranika Milana Tomića, šampion Srbije je potpuno prezueo kontrolu i ubedljivo slavio.

Najefikasniju u pobedničkom taboru bio je Bili Beron sa 15 pratio ga je Faje sa 12, dok je kod domaće ekipe najraspoloženji za igru bio Rejnols sa 17 poena.

Sva dešavanja sa ovog meča možete pratiti uz naš lajv-blog...

KRAJ TREĆE ČETVRTINE: Ubedljvo najbolja deonica crveno-belih na ovom meču, potpuno su nadigali donaći tim i napravili veliku prednost pred završni deo meča. Potpuna kontrola Tomićevog tima i odlična rola Majka Cirbesa obeležili su treći kvartal.

POLUVREME: Crveno-beli vode sa 43:36 u "Stožicama". Napravili su preokret izabranici Milana Tomića, pre svega zahvaljujući boljoj odbrani, dobrom ofanzivnom skoku i šutevima sa distance. Najefikasniji je i dalje Bili Beron sa 13 poena, a prati ga Dobrić sa 8.

KRAJ PRVE ČETVRTINE: Gubi Zvezda posle prvih deset minuta sa 23:22, konstantno je trajala rezultatska klackalica. Imali su crveno-beli prednost, ali su domaćini odgovorili u posednjih nekoliko minuta i došli do vođstva. Viđeno je čak 17 ličnih grešaka, a najraspoloženiju u gostujućem taboru bio je Bili Beron sa 8 poena.

17:00 - Utakmica u hali "Stožice" je počela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.