SKINITE SE JOKIĆU SA LEĐA, OSTAVITE GA NA MIRU: Trener Denvera ŽESTOKO BRANI svog najboljeg igrača! (VIDEO)
Nikola je zbog jedne izjave platio 25.000 dolara, Foto: Reuters

nba liga

SKINITE SE JOKIĆU SA LEĐA, OSTAVITE GA NA MIRU: Trener Denvera ŽESTOKO BRANI svog najboljeg igrača! (VIDEO)

Meloun je koristio probrane reči za Nikolu

Objavljeno: 08:20h

Na utakmici protiv Bruklina, koju je Denver nesrećno izgubio sa 112:110, desila se i lepa stvar: Nikola Jokić je izašao iz "mračne rupe" u kojoj je bio 4 utakmice, sve od nesrećnog intervjua posle pobede nad Čikagom i kazne od 25.000 dolara koju mu je NBA liga dodelila za navodne homofobne izjave.

Nikola je sinoć postigao rekord sezone od 37 poena, a 21 skok na ovoj utakmici znači da je prvi put u karijeri odigrao utakmicu u kojoj je postigao više od 30 poena, uz više od 20 skokova.

Možda je Nikoli pomogla i promena u stavu njegovog kluba u situaciji oko "no homo" incidenta. Posle gromoglasnog ćutanja, oglasio se trener Majk Meloun i žestoko odbranio svog centra:

- Toliko stvari je rečeno o ovom jadnom dečku, i razumem neke od njih. A mi koji ga znamo, kažemo, dosta je bilo, dajte mu malo da predahne. Napravio je grešku, platio je za nju, sad mu se skinite sa leđa. On je sjajan momak, on voli sve i nije želeo da uvredi bilo koga. Biće on super, a vi pustite da dečko bude dečko od 23 godine koji će da ima sjajnu, sjajnu budućnost u dresu Nagetsa - rekao je Meloun.

Videćemo, već na sledećoj utakmici protiv favorita Milvoki Baksa, da li je pozitivna promena u Jokićevoj igri samo trenutna, ili se vratio stari Nikola.

Evo i cele izjave trenera Melouna:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.