BRADA OTKRIO SVOJU TAJNU: Usporiti brzo i HARDEN VOL. 3 PATIKE
Brada je najbolji, to znamo svi, Foto: Promo

Jedinstveni

BRADA OTKRIO SVOJU TAJNU: Usporiti brzo i HARDEN VOL. 3 PATIKE

- Mislim da niko pre mene nije igrao košarku ovako, koristeći takve kombinacije pokreta. Baš to je moja najveća prednost na terenu. Zato su mi neophodne Harden Vol. 3 patike - rekao je Harden

Objavljeno: 07:18h

Da li ste se ikada upitali koja je tajna Džejmsa Hardena, jednog od najboljih i najplaćenijih igrača NBA lige?

Popularni Brada je u saradnji sa brendom Adidas Basketball predstavio nove Harden Vol. 3 patike.

Zvezda Hjuston Roketsa za sebe kaže da je prepoznatljiv po autentičnom stilu igre, koju vodi u „svom ritmu, krećući se tačno onom brzinom koju sam diktira“.

Sa fokusom na stabilnosti i balansu, model Harden Vol. 3 dizajniran je upravo tako da Hardenovu neverovatnu sposobnost da „uspori brzo” podigne na još viši nivo i omogući mu da u svakom trenutku bude baš na onim pozicijama na kojima treba i zasipa protivnički koš neodbranjivim projektilima.

Harden Vol. 3 nastao je kombinacijom najboljih performansi prethodna dva modela. Karakteriše ga tradicionalni dizajn sa ojačanjima na najosetljivijim delovima, pružajući Hardenu potpunu slobodu kretanja i mogućnost za neometano usporavanje tempa.

foto: Promo

Pri nošenju ove patike skočni zglob je potpuno fiksiran, dok đon od Boost pene stopalu pruža potporu i komfor.

- Uspori brzo kao fraza ne znači mnogo, ali u mojoj igri predstavlja suštinu. Mislim da niko pre mene nije igrao košarku ovako, koristeći takve kombinacije pokreta. Baš to je moja najveća prednost na terenu. Zato su mi neophodne Harden Vol. 3 patike, koje mi pomažu da postignem vrhunske rezultate, bilo da sam u pokretu, 1:1 sa protivnikom ili menjam pravac kretanja - kaže Harden, MVP NBA lige sezone 2017/18.

Inspirisan Hardenovom mogućnošću da reaguje u trenutku, instinktivno, Adidas je kreirao novi model u „kosmičkim“ bojama, kombinujući crne, sive i srebrne tonove.

foto: Promo

Niko u NBA ligi trenutno ne kombinuje poene i asistencije tako dobro kao plejmejker Hjustona, ostavljajući protivničku odbranu "izgubljenom u svemiru".

Džejms Harden zna da igra košarku, baš kao što Adidas zna šta je ovom asu potrebno da bi u svim segmentima nadmašio samog sebe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.