KILAVA NOĆ ZA BOBANA I TEA: Klipersi poraženi u Portlandu, Srbi ispod proseka (VIDEO)
Teodosić i Marjanović nisu oduševili, Foto: AP/Steve Dykes/Sue Ogrocki

nba liga

KILAVA NOĆ ZA BOBANA I TEA: Klipersi poraženi u Portlandu, Srbi ispod proseka (VIDEO)

Boban je postigao 4 poena, a Teo 0

Objavljeno: 07:14h

Posle početnog poleta i uspeha srpskih košarkaša u NBA ligi, usledio je pad: Jokić ima katastrofalan novembar, Bobana Bobana Marjanovića nema više na hajlajtsima američkih televizija, Bjelica je pre neko veče sve promašio, a Teodosić najveći deo vremena provede na klupi.

Loš trend naših sinoć su nastavili i Boban Marjanović i Miloš Teodosić, čiji Klipersi su poraženi u Portlandu sa 115:106.

Boban je počeo utakmicu, ali je igrao samo 12 minuta (8 u prvom i 4 u drugom poluvremenu), a mora se priznati da ga je Jusuf Nurkić nadigrao. Bobinator je šutnuo ka košu 5 puta, dvaput je pogodio, a utakmicu je završio sa 4 poena, 4 skoka, 1 asistencijom i 2 blokade.

Miloš Teodosić je igrao 4 minuta, i za to vreme je jednom promašio trojku i jednom izgubio loptu.

Najefikasniji u timu Klipersa bili su Danilo Galinari i Lu Vilijams sa po 20 poena i Montrezl Herel sa 19.

Portland je leteo na krilima svoje "velike trojke" Lilard je dao 25 poena, Mekolum 23, a Jusuf Nurkić je zabeležio 16 poena i 9 skokova, pre nego što je zaradio 6. ličnu grešku.

Feniks Sansi Igora Kokoškova zabeležili su i 9. poraz u sezoni, ovog puta u neizvesnoj utakmici protiv Bostona - 116:109.

Feniks je na ovom meču vodio sa čak 22 poena razlike, ali dozvolili su Seltiksima da se prvo vrate u meč i izbore produžetak, a onda i da im "ukradu" utakmicu.

Najbolji u timu Feniksa bili su Devin Buker sa 38 poena i Ti Džej Voren sa 29, dok je pobedu Bostonu doneo Kajri Irving sa 39 poena.

Oklahoma je kod kuće razbila Hjuston sa 98:80, i to bez Rasela Vestbruka, koji je iskrenuo zglob.

OKC je odmah stvorio osetnu prednost, koju do kraja nisu ispuštali. Najbolji u timu pobednika bio je Pol Džordž sa 20 poena, a prvi pratilac bio je Stiven Adams sa 19.

U timu Hjustona Harden 19, Kapela 17, i to je to.

Milvoki je razbio Golden Stejt sa 134:111 i dokazao da je trenutno jedan od najozbiljnijih timova u ligi. Dominirali su Bledzo sa 26 poena, Janis sa 24 i Brogdon sa 20, dok je u timu Golden Stejta dobro odigrao samo Klej Tompson sa 24 poena. Podbacio je Kari (10 poena), a samo solidan je bio Durent sa 17.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.