NE MOŽE DOBRIĆ SAM: Zvezdin raspad u Nemačkoj, Ulm naneo drugi poraz u sezoni crveno-belima!
Foto: Starsport©

Evrokup, 6. kolo

NE MOŽE DOBRIĆ SAM: Zvezdin raspad u Nemačkoj, Ulm naneo drugi poraz u sezoni crveno-belima!

Sva dešavanja na meču u Nemačkoj ste pratili u "lajv blogu" na Espresu

Objavljeno: 22:02h

Crvena zvezda je pružila drugu najslabiju partiju ove sezone, posle one katastrofalno odigrane utakmice u Breši, sada su skoro istu takvu ponovili i u Nemačkoj protiv Ulma.

Domaćin je savlado šampiona Srbije 95:80 i naneo mu tek drugi poraz ove sezone u svim takmičenjima.

Kao nebo i zemlja delovala je igra Zvezde večeras i u utakmici protiv Cedevite recimo proteklog vikenda, a zakazalo je u potpunosti jedno od glavnih oružja - šut za tri poena.

Od prvog minuta su se mučili crveno-beli u napadu, nisu pronalazili prava rešenja, šut iz daljine nije išao, i bilo je samo pitanja kada će i odbrana početi da popušta, a to se desilo do kraja prvog poluvremena.

Ognjen Dobrić je jedini u timu Zvezde bio raspoložen za igru
Ognjen Dobrić je jedini u timu Zvezde bio raspoložen za igru foto: Starsport©

Jedini koji je pokušavao da razmrda ekipu bio je Ognjen Dobrić koji je očigledno bio jedini raspoložen za igru u timu, kako u napadu, tako i u odbrani, ali su zato svi ostali prilično podbacili, a posebno Regland i Beron, od kojih se ofanzivno više očekivalo.

Domaćini su znalački koristili svaku priliku koja im se ukazala usled grešaka gostiju i tako uhvatili i ritam koga su se držali do samog kraja utakmice.

Dobrić je bio najefikasniji u timu Zvezde sa 21 poenom, a kako su igrali ostali dovoljno govori da je uz njega jedini još dvocifren bio Perperoglu sa 10 poena.

Statistika igrača Crvene zvezde
Statistika igrača Crvene zvezde foto: Printscreen/eurocupbasketball.com

U pobedničkoj ekipi izvanredne partije Evansa sa 23 poena i bivšeg partizanovca Patrika Milera sa 20, Grin je postigao 16, a Rajnhard 11 poena.

Statistika igrača Ulma
Statistika igrača Ulma foto: Printscreen/eurocupbasketball.com
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja na meču u Nemačkoj ste pratili u "lajv blogu" na Espresu.

40. minut - KRAJ! Ulm je pobedio Crvenu zvezdu 95:80.

38. minut - Čuvaju Nemci svoje dvocifreno vođstvo i sve su bliži pobedi, nije upalio ni tajm-aut Milana Tomića.

36. minut - Tehnička greška sada i za Milana Tomića i to taman što je Zvezda napravila seriju i spustila se na -12. Ipak, nastavljaju se dobri minuti, Beron je pogodio trojku, potom je Lazić pogodio jedno slobodno bacanje za 83:72.

33. minut - Sve što se dešava u timu Crvene zvezde na ovoj utakmici može se opisati sada tehničkom greškom koju je dobio Perperoglu koji tako olakšava domaćinu da stigne i do prednosti od 18 poena razlike. Rezultat je 79:61.

30. minut - Za nijansu bolja igra crveno-belih u napadu u ovoj deonici, ali u odbrani škripi sa svihj strana. Evans i Rajnhard su nemilosrdni i kažnjavaju svaku grešku. Biće potrebno čudo crveno-belima da se izvuku iz poraza.

27. minut - Samo je Ognjen Dobrić svetla tačka u ekipi iz Beograda. Pokušava na sve načine da pokrene svoju ekipu, postigao je 18 poena i u odbrani se istakao blokadama, ali ostali igrači ga jednostavno ne prate. Rezultat je 64:50 za Ulm.

23. minut - Nastavljaju se problemi za Crvenu zvezdu, dok Ulm uvećava prednost. Posle serije 6:0 sada je na +19, 56:37.

20. minut - Očajno odigrano poluvreme Crvene zvezde, možda i najgore ove sezone. Ništa dobro ne uspevaju da urade izabranici Milana Tomića, a u napadu non-stop traže usiljena rešenja. Rezultat na poluvremenu je 50:33.

16. minut - Ništa nije išlo u ovom periodu igračima Zvezde, čak ni slobodna bacanja. Sa druge strane domaćin igra sve raznovrsnije, ima kontre, pogađa van linije 6,75 metara, pa ne čudi što je u jednom momentu imao i 11 poena. viška. Beron je pogodio trojku kojom je smanjio na 35:27.

13. minut - I dalje se nastavljaju veliki problemi srpskog kluba u napadu. Iznuđena su rešenja, pokušava se iz nerezonskih situacija i može se reći da je dobro što za sada ne zaostaju previše. Ulm vodi 26:20.

Džo Regland
Džo Regland foto: Starsport©

10. minut - Uspela je Zvezda da napravi seriju od nekoliko uzastopnih poena, ali joj je šut za tri očajan. Samo je Perperoglu ubacio trojku iz 5 pokušaja. Rezultat na kraju prve četvrtine 21:17.

8. minut - Vrlo slabo izdanje crveno-belih u dosadađnjem delu meča. Jedva da su stigli do 10 postignutih poena, dok je Ulm nešto bolje uspeo da uđe u meč sa postignutih 17 poena.

3. minut - Prilično neorganizovana igra i jednih i drugih u napadu, sa dosta izgubljenih lopti. To se i odražava na rezultat, pa je u prvih 4 minuta palo ukupno 4 poena. Ulm - Crvena zvezda 2:2.

19.30 - Sastavi za koje su se opredelili dva trenera.

KK Ulm
KK Ulm foto: Printscreen/eurocupbasketball.com
KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda foto: Printscreen/eurocupbasketball.com

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.