ZAMALO TUČA ZBOG TEODOSIĆA! Pogledajte kako je bivši MVP naleteo na BRDO MIŠIĆA koje je štitilo TEA! (VIDEO)
Derik Rouz je izgubio živce, Foto: AP/Andy Claytonking

napeto

ZAMALO TUČA ZBOG TEODOSIĆA! Pogledajte kako je bivši MVP naleteo na BRDO MIŠIĆA koje je štitilo TEA! (VIDEO)

Incident se desio kad se lomio rezultat

Objavljeno: 07:39h

Miloš Teodosić je sinoć bio u centru pažnje u NBA ligi, ali ne zbog svojih asistencija (imao ih je 4 u pobedi Klipersa nad Minesotom), nego zbog tuče koja je zamalo izbila zbog Srbina.

Naime, pri napetom rezultatu 98:93 za Kliperse, povampireni bivši MVP NBA lige Derik Rouz krenuo je da prevodi loptu preko terena, a Teo se pretvorio u Stefana Markovića i bio je svuda po Rouzu, koji mora da je imao osećaj da ga je napalo jato komaraca.

Di-Rouzu je to u jednom trenutku zasmetalo, pa je munuo Tea laktom u pleksus, a naš čovek je nastavio da ga maltretira.

Sudija je na kraju svirao faul Teodosića, a Rouz je krenuo da se unosi Teu u facu i da mu nešto objašnjava (verovatno ne kako mi u Espresu rastemo iz meseca u mesec).

Kako se D-Rose okrenuo, umesto umilne Teove face (mirno odšetao prema klupi) ugledao je besnog Montrezla Herela, zvera od 110 kila, kako se sad on njemu unosi u facu i nešto objašnjava (verovatno ne koliko je ovaj tekst zanimljiv).

Na svu sreću za Derika, sve se na kraju završilo mirno, a mi nećemo da budemo maliciozni pa da napišemo da se svaki put kad Teo igra odbranu dogodi nešto neočekivano, jer to bi ipak bilo preterivanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.