I KADA NE POGAĐA, NEŠTO SE DOGAĐA: Jokić izjednačio rekord karijere, Denver uništava sve pred sobom!
Nikola Jokić je izjednačio rekord karijere po broju asistencija, Foto: AP

NBA Liga

I KADA NE POGAĐA, NEŠTO SE DOGAĐA: Jokić izjednačio rekord karijere, Denver uništava sve pred sobom!

Jedan od razloga za dobar početak sezone Nagetsa je njihova odbrana, jedna od najboljih u ligi, a u odnosu na prošlu sezonu Denver prima skoro sedam poena manje po utakmici

Objavljeno:

Košarkaši Denvera nastavili su sa odličnim igrama na startu sezone. Zahvaljujući preokretu u poslednjoj četvrtini Nagetsi su savladali Jutu i stigli do osme pobede u sezoni.

Denver je tokom poslednje četvrtine napravio seriju 18:0, dobio taj deo igre sa 20 poena razlike, a navijače i klupu posebno je “zapalio” Mejson Plamli koji je tokom ove serije postigao trojku.

Plamli je tokom petogodišnje NBA karijere šutirao samo 18 trojki i zbog toga je njegov koš izazvao erupciju oduševljenja u Denveru.

Nikola Jokić nije bio šuterski raspoložen, postigao je 7 poena (0/3 za tri, 3/6 za dva poena), ali je ostvario dabl-dabl učinak od 10 skokova i 16 asistencija. Srpski reprezentativac je došao na korak od izjednačenja rekorda karijere po broju asistencija – jednu više imao je 15. februara ove godine u duelu sa Milvokijem.

Najefikasniji kod Denvera bio je Geri Heris sa 20 poena, Marej je dodao 19, Milsap 13, a Bizli 12 poena. Kod Jute Krauder je postigao 21 poen, Donovan Mičel je dodao 16, a Fejvors i Gober po 13 poena.

Jedan od razloga za dobar početak sezone Nagetsa je njihova odbrana, jedna od najboljih u ligi, a u odnosu na prošlu sezonu Denver prima skoro sedam poena manje po utakmici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.