Džejkob Pulen stiže u Pionir
Foto: Beta

POJAČANJE

Džejkob Pulen stiže u Pionir

Igrao je već za klub

Objavljeno:

Košarkaš Džejkob Pulen novi-stari je igrač Cedevite.

Posle nekoliko probnih treninga potpisao je ugovor sa hrvatskim prvakom i biće u konkurenciji za utakmicu protiv Crvene zvezde u dvorani "Aleksandar Nikolić" u subotu u 21 čas.

- Stvarno sam srećan što sam se vratio i jedva čekam da zaigram. Odradio sam nekoliko treninga, gledao sam ekipu u pobedi protiv Budućnosti i pre toga protiv Lokomotive Kubanj. Imamo dobar tim, sa dosta mladih igrača i moramo da pronađemo način da počnemo da ređamo pobede u ABA ligi. Ja sam u pristojnoj formi i spreman za igru, naravno, moram da uhvatim takmičarski ritam, ali i to će se desiti brzo - rekao je Pulen.

U sezoni 2015/16 Amerikanac je igrao za Cedevitu kada je ekipa iz Hrvatske ostvarila plasman u Top 16 fazu Evrolige, a u polufinalu ABA lige izgubila od Crvene zvezde sa 2:0 uprkos tome što su u prvom meču u Beogradu bili nadomak pobede uz Pulenova 24 poena.

- Sećam se da smo te sezone odigrali mnogo sjajnih utakmica u velikim dvoranama i mnogo pobeđivali. Sada počinjem protiv Zvezde u Beogradu, to je zabava! - dodao je.

Osim za Cedevitu, Pulen je nastupao za Hapoel, Bolonju, Barselonu, Himki, Filadelfiju, a igrao je i u Iranu i Turskoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.