PRAVAC BLAGAJNE: Zvezda objavila cene karata za Cedevitu, nema razloga da Pionir ne bude pun!
KK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

SVI!!!

PRAVAC BLAGAJNE: Zvezda objavila cene karata za Cedevitu, nema razloga da Pionir ne bude pun!

Red bi bio da se hala ponovo napuni!

Objavljeno:

Prodaja pojedinačnih karata za utakmicu 6.kola ABA lige Crvena zvezda - Cedevita od četvrtka (13 časova) na svim prodajnim mestima Eventima, i u subotu od 18 časova na blagajnama dvorane Aleksandar Nikolić.

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon obaveza u Evrokupu i ubedljive pobede nad ekipom Galatasaraja, nastavljaju takmičarsku sezonu 2018-2019 u ABA ligi derbijem 6.kola regionalne ABA lige sa ekipom Cedevite iz Zagreba. KK Crvena zvezda mts ovom prilikom zahvaljuje svojim pristalicama I navijačima na fantastičnoj podršci u utakmici sa Galatasarajem, I poziva sve da u što većem broju dođu u subotu u dvoranu I ponovo glasnom podrškom pomognu crveno-belima da dođu do nove I vrlo vredne pobede u regionalnom takmičenju!

KK Cedevita vs KK Budućnost
KK Cedevita vs KK Budućnost foto: Cedevita/Marin Sušić

Utakmica 6. kola u dvorani „Aleksandar Nikolić" igra se u subotu od 21 sat. Najjeftinije karte biće 300 dinara, najskuplje se kreću oko 9.000.

KK Crvena zvezda mts još jednom podseća da svi navijači kupovinom pojedinačne ili sezonske ulaznice, direktno pomažu finkcionisanje kluba i prvog tima. Nakon duela sa ekipom Cedevite, crveno-beli početkom naredne nedelje putuju u Nemačku gde ih očekuje meč 6.kola Evrokupa grupe A sa ekipom Ulma, a nakon toga I gostovanje ekipi Olimpije u Ljubljani u okviru ABA lige.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.