ERDOGAN NIJE ATAMAN: Smrt Marka Ivkovića je težak udarac za evropsku košarku!
Koreografija posvećena Marku Ivkoviću, Foto: Starsport©

izjava trenera gostiju

ERDOGAN NIJE ATAMAN: Smrt Marka Ivkovića je težak udarac za evropsku košarku!

Turski trener je upitan da li zna šta se desilo pre četiri godine u Istanbulu i da li je neprijateljska atmosfera uticala na njegove igrače

Objavljeno:

Trener Galatasaraja Ertugul Erdogan dao je gospodsku izjavu posle poraza njegovog tima od Zvezde. Turčin je istakao da tim iz Istanbula nije ličio na ozbiljan tim i da nije mogao ozbiljnije da ugrozi crveno-bele.

- Čestitam Zvezdi i treneru Milanu Tomiću. Ovo je bila jedna od naših najlošijih predstava u ovoj sezoni. Počeli smo jako loše, posle toga nismo bili konkurentni. Odbrambeno nismo nikako reagovali. Čak ni u situacijama jedan na jedan. Takođe, i građenje koša nam je bilo problem. A sada druge strane napadački nismo imali rešenje. Igrali smo u žurbi, neorgan izovano, nismo želeli da delimo loptu. Protiv Zvezde morate da igrate mnogo bolje u Beogradu. Ovo je dobra škola evropske košarke, jer smo imali tri igrača koja su došla sa drugog kontinenta - poručio je Erdogan

Detalj sa meča između Zvezde i Galatasaraja
Detalj sa meča između Zvezde i Galatasaraja foto: Starsport©

Turski trener je upitan da li zna šta se desilo pre četiri godine u Istanbulu i da li je neprijateljska atmosfera uticala na njegove igrače.

- Žao mi je što se desilo u prošlosti. To je bio težak udarac za evropsku košarku. Međutim, u Beogradu uvek igrate pod pritiskom. Nismo uneli neizvesnost u utakmicu, pa su navijači mogli da slave. Zvezda je favorit u ovoj grupi i oni rastu iz utakmice u utakmicu - dodao je Erdogan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.