Zvezdo, igraj kod nas protiv Efesa: Delije iz jednog srpskog grada zovu košarkaše! (FOTO)

Oni su najbučniji na forumima!

Zvezdo, igraj kod nas protiv Efesa: Delije iz jednog srpskog grada zovu košarkaše! (FOTO)

Na navijačkim forumima Delije iz različitih gradova širom Srbije zovu Zvezdu, a među njima najglasnije su Nišlije, koje bi volele da crveno-beli dočekaju Efes u "Čairu"
Objavljeno: 14:54h

Košarkaši Crvene zvezde u 8. kolu TOP 16 faze Evrolige dočekuju Ivkovićev Anadolu Efes. Zbog zauzetosti beogradske hale "Pionir" i beogradske "Arene" u tom periodu, šampion Srbije prinuđen je da traži novi dom?! Naime, u "Kombank areni" će se od 26. do 28. februara održati konferencija "Momentum", dok će zbog postavljanja podloge za Dejvis kup meč Srbija - Kazahstan, koji je na programu od 4-6. marta, "Pionir" biti zauzet i 26. februara. Zvezda nema gde da igra protiv Efesa u Beogradu? Usled pomenutog spleta okolnosti, crveno-beli sada moraju da razmišljaju o rezervnim varijantama, a jedina solucija za Zvezdu je selidba van Beograda.

Dado Đilas
Kao kandidati figuriraju novosadski SPENS (kapacitet 7.022) i vršački "Milenijum" (5.000), ali i dvorana "Čair" u Nišu! Na navijačkim forumima Delije iz različitih gradova širom Srbije zovu Zvezdu, a među njima najglasnije su Nišlije, koje bi volele da crveno-beli dočekaju Efes u "Čairu".
Saša Pavlić Koky
Inače, Niš će od 18. do 21. februara biti domaćin 11. Kupa Radivoja Koraća, a dobra organizacija mogla bi da preporuči niški hram sporta kao dobrog domaćina za evroligaški okršaj. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.