ČEKA PONUDU PARTIZANA: To mi je primarno, ne razmišljam o parama, nego srcem!
Čekaće na crno-bele do poslednjeg momenta, Foto: Printscreen/Instagram

Voli crno-bele

ČEKA PONUDU PARTIZANA: To mi je primarno, ne razmišljam o parama, nego srcem!

Kod njega prednost ima ljubav prema klubu

Objavljeno:

Partizan je uveliko u pregovorima sa Andreom Trinkijerijem, tako da je priča o dolasku Aleksandra Kesara na klupu crno-belih u ovom trenutku utihnula.

Međutim, 46-godišnji trener nije odustao od toga da preuzme kormilo svog voljenog kluba i spreman je da čeka do poslednjeg momenta, bez obzira na to što ima bogate ponude iz Kine.

Aleksandar Kesar neće odustaje od klupe Partizana
Aleksandar Kesar neće odustaje od klupe Partizana foto: Saša Pavlić Koky

- Tačno je da imam ponudu iz Kine, i to ne samo od jednog kluba, ali je isto tako tačno da se povela priča i oko Partizana koji je moj klub. Želim da sačekam da li će se pojaviti ponuda Partizana. To je za mene u ovom trenutku primarno - rekao je Kesar za "Sport klub".

Doskorašnji trener Šandonga ima ponudu Peking Flaj Dregonsa, ali kako kaže kada je Partizan u pitanju, onda nije sve u parama i u tom slučaju se vodi onim što oseća.

Aleksandar Kesar dok je sarađivao sa Dudom Ivkovićem u reprezentaciji Srbije
Aleksandar Kesar dok je sarađivao sa Dudom Ivkovićem u reprezentaciji Srbije foto: Nebojša Mandić

- Tačno je da imam ponudu iz Kine, i to ne samo od jednog kluba, ali je isto tako tačno da se povela priča i oko Partizana koji je moj klub. Želim da sačekam da li će se pojaviti ponuda Partizana. To je za mene u ovom trenutku primarno - dodao je Kesar.

On je od 2002. do 2007. godine bio pomoćnik Dušku Vujoševiću, potom je vodio Megu, Ural, Azovmaš, bio pomoćnik Dudi Ivkoviću u Olimpijakosu i reprezentaciji Srbije, a vodio je i univerzitetsku selekciju naše zemlje sa kojom je osvojio zlato na Univerzijadi 2009. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.