VELIČKOVIĆ BEZ PARDONA O BIVŠEM TRENERU: Muta Nikolić je seljak!
Novica Veličković nije se dobro izražavao o bivšem treneru Muti Nikoliću, Foto: Dado Đilas

Baš žestoko

VELIČKOVIĆ BEZ PARDONA O BIVŠEM TRENERU: Muta Nikolić je seljak!

Kapiten i legenda crno-belih je prilično negativno govorio i nekadašnjem strategu Partizana u knjizi "Crno-bela ideologija"

Objavljeno: 07:00h

Novica Veličković je u knjizi "Crno-bela ideologija" govorio o trenerima sa kojima je sarađivao u Partizanu i tom prilikom se nimalo pohvalno nije izrazio o Miroslavu Muti Nikoliću.

Kapiten i legenda kluba je govorio o tome kako uprkos silnim povredama sa kojima se bori i istrošenošću tela, o tome kako mora to da radi jer zna da iza njega nema nikoga ko će uleteti da ga odmeni od mlađih igrača i tom prilikom se osvrnuo i na trenere.

Novica Veličković je rekao da je Muta Nikolić seljak zbog svog ponašanja
Novica Veličković je rekao da je Muta Nikolić seljak zbog svog ponašanja foto: Filip Plavčić

- Vidi, evo ti sad kako ću da igram utakmicu: popiću lekove za bolove, k'o pred svaku, diklofen, k***c, palac, izaći ću na teren i opet ima sve isto da radim, i opet neću imati granicu, baciću se. Zadnja četvrtina protiv Igokee, pita Čane: Je l' možeš? A ja uš'o u onu seriju, otišli na deset, jedanaest razlike i kažem: "Čane, moram". Kaže: "Brate, sedi malo". Kažem: "Brate, moram". Evo sad da mi uđe Peca, ovaj što igra četvorku samo puca... Zaspaće unutra. Shvataš? I ja ne mogu u svojoj glavi da se opustim. Da imam u glavi nekog gladnog klinca iza sebe, koji će ući, koji će pokidati, j***ti mater. Selekcija nije, brate, što meni Muta smeta? Ja nemam ništa protiv čoveka, imao sam ok odnos s njim. Meni, brate, smeta to što ne sme trenera Partizana da pljune na zid. Ulazimo, brate. Morača, pred ulazak na teren, u visini glave pljune šlajmaru koja se sliva. Trener Partizana.

Miroslav Muta Nikolić
Miroslav Muta Nikolić foto: Beta

Na pitanje autora knjige zašto je to uradio, Veličković je odgovorio:

- Zato što je seljak, razumeš? Čovek nije normalan. Brate, Dule dođe, sedne, švedski sto, igrači prvo uzimaju svi, tek onda ceo stručni štab. "Tek onda mi možemo, ako ostane, neka igrači prvo da se najedu, pa ćemo mi". Stvari kad se stavljaju na tacnama, prvo igrači, pa onda stručni štab. Ti dođeš ovde danas, oni uveliko jedu, oni su sebe podmirili, onda ne ostane mesa dovoljno, čeka igrač još 20 minuta da ovi ispeku meso, to je Dule čekao, uvek je na prvo mesto stavljao igrače. U tome je razlika. Shvataš? Ali edukacija tih klinaca, edukacija te dece je glavna stvar koja treba da se uradi po Duletovom receptu - rekao je između ostalog Veličković u ovoj knjizi, a njegova izjava o Muti Nikoliću je podigla najveću prašinu u javnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: odlomak iz knjige "Crno-bela ideologija")


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.