IZVINJENJE NAVIJAČIMA I PORUKA ZA ČANKA: Prvo oglašavanje Partizana posle turbulentne noći!
Partizan se zahvalio i izvinio navijačima, Foto: Starsport©

Poštuju Grobare

IZVINJENJE NAVIJAČIMA I PORUKA ZA ČANKA: Prvo oglašavanje Partizana posle turbulentne noći!

Crno-beli su se zahvalili svojim pristalicama i izvinili zato što je deo njih ostao van hale

Objavljeno:

Partizan se zahvalio navijačima na velikoj podršci tokom i posle utakmice sa Zadrom u ABA ligi i izvinio se onima koji su ostali ispred Beogradske arene, iz, kako je navedeno, bezbednosnih razloga.

Partizan je sinoć izgubio od Zadra sa 85:95, a veliki broj navijača je napunio najveću halu u regionu, međutim, deo njih je ostao napolju.

- Dan nakon utakmice Partizan-Zadar, koja je odigrana u sjajnom ambijentu Arene, klub želi da na prvom mestu zahvali svojim vernim navijačima na podršci koju su pružali crno-belima od prvog do poslednjeg minuta utakmice, ali i pesmi kojom su podržali tim nakon sinoćnjeg poraza - navodi se u saopštenju na sajtu Partizana.

Deo navijača Partizana je ostao ispred Beogradske arene jer nije bilo mesta
Deo navijača Partizana je ostao ispred Beogradske arene jer nije bilo mesta foto: Starsport©

Partizan se izvinio svim navijačima koji su ostali ispred Beogradske arene, nakon što je odlučeno da se iz bezbednosnih razloga ne otvori nivo 400 u hali.

- Nakon što je nivo 200 ispunjen do poslednjeg raspoloživog mesta, bezbednosna procena je ukazivala da je otvaranje nivoa 400 u tako kratkom intervalu rizično. Takođe iz bezbednosnih razloga, kapacitet nivoa 200 je bio smanjen na 8.000 mesta koja su popunjena pred sam početak meča. Zbog svega navedenog, ubeđeni smo da će navijači razumeti razloge zbog kojih je nivo 400 ostao zatvoren - piše u saopštenju.

Iz Partizana kažu da iz bezbednosnih razloga nisu otvarali nivo 400
Iz Partizana kažu da iz bezbednosnih razloga nisu otvarali nivo 400 foto: Starsport©

Posle tog poraza Partizan je ostao bez trenera, pošto je Nenad Čanak podneo ostavku.

Partizan je zahvalio Nenadu Čanku na svemu što je u proteklih godinu dana učinio kao prvi trener kluba i poželeo mu je mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere. Klub je svom bivšem igraču i treneru poručio da je "Partizan bio i biće njegova kuća i da je uvek dobrodošao".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.