JUTJUBER JE RAZBIO PARTIZAN: Internet zvezda ugasila svetlo crno-belima u Areni, njegovi klipovi su hit u regionu!
Luka Božić u duelu sa Bandžom Sijem, Foto: aba-liga.com

A odbio je i da igra za Hrvatsku

JUTJUBER JE RAZBIO PARTIZAN: Internet zvezda ugasila svetlo crno-belima u Areni, njegovi klipovi su hit u regionu!

Valjalo bi upamtiti ime mlađanog Luke Božića koji ima i jako zanimljiv hobi

Objavljeno:

Dobro će upamtiti igrači i navijači Partizana Luku Božića koji je sa 27 postignutih poena razbio crno-bele u meču ABA lige odigranom u petak.

Mladi hrvatski košarkaš je upropastio povratak crno-belih u Beogradsku arenu posle četiri i po godine, a što je još važnije pomogao svom timu da dođe do prve pobede u regionalnom timu u sezoni.

Njegova partija je imala i dalekosežnije posledice pošto je zbog petog uzastopnog poraza koji je gurnuo Partizan u još veću krizu i trener Nenad Čanak podneo ostavku.

Luka Božić je ubacio Partizanu 27 poena
Luka Božić je ubacio Partizanu 27 poena foto: aba-liga.com

Sve to je uslovilo da se mediji u regionu bave 22-godišnjim momkom rođenim u Bjelovaru, čiji su i život i karijera do sada bili itekako zanimljivi i nikako uobičajeni.

U Zadar je stigao iz Zagreba, pokušao je i na NBA draftu, ali nije uspeo da prođe, tačnije nije izabran, tako da je ostao u Dalmaciji.

Ipak, najveću prašinu je podigao prošle godine kada je odbio da igra za reprezentaciju Hrvatske u kvalifikacijama za Mundobasket iako je tadašnji selektor Ivica Skelin bio siguran da će on igrati.

- Zvao sam ga u subotu popodne, nije mi se javio. Nazvao me je posle i rekao da će odbiti poziv iz ličnih razloga i da se ne oseća dobro. U tom trenutku ni sam nisam znao šta da kažem s obzirom na to da je bio jedan od sigurnih igrača - rekao je tada Skelin.

Luka Božić se proslavio i svojim video klipovima na Jutjubu
Luka Božić se proslavio i svojim video klipovima na Jutjubu foto: aba-liga.com

O slučaju se ubrzo oglasio i Zadar.

- Luka Božić je obavio razgovor s selektorom Skelinom i objasnio mu je svoju situaciju. Zatražio je razumevanje od izbornika, jer su u pitanju privatni problemi. Jasno nam je zanimanje medija za ovaj slučaj, ali vas isto tako molimo za razumevanje zbog situacije u kojoj se nalazi. Poziv u reprezentaciju je čast za svakog igrača pa tako i za Luku, te je spreman odazvati se svim idućim reprezentativnim akcijama - stiglo je saopštenje kluba.

No, stvar po kojoj je najpoznatiji jesu njegovi klipovi na društvenoj platformi Jutjub na kojoj ih redovno objavljuje i zbog njih je stekao veliki broj obožavatelja u celom regionu.

Uz snimke u kojima razglaba o raznim temama na komičan način, objavljuje i one na kojima trenira te igra popularnu igru Fortnite i može se smatrati Jutjub zvezdom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.