POTCENJUJU ME CELOG ŽIVOTA: Bjelica razvalio Vizardse pa brutalno iskrenom izjavom oduvao celu javnost u SAD!
Nemanja Bjelica je razbio Vašington, Foto: AP

Zna koliko vredi

POTCENJUJU ME CELOG ŽIVOTA: Bjelica razvalio Vizardse pa brutalno iskrenom izjavom oduvao celu javnost u SAD!

Samo za one koji ga ne poznaju njegove igre u Sakramentu su iznenađenje

Objavljeno:

Nemanja Bjelica opet je zablistao u dresu Sakramenta te pokazao svima koji su sumnjali u njega da jeste dovoljno kvalitetan da igra u NBA i da je igrač svetske klase.

Tri sezone u Minesoti je šansu dobijao na kašičicu, ali čim je prešao među Kingse i dobio poverenje trenera to je počeo da vraća vrhunskim partijama, pa je javnost u Americi iznenađena koliko je u stvari Beli dobar igrač.

Ali iznenađeni su samo oni koji ga ne znaju, što je i sam rekao tokom razgovora sa novinarima.

- Celog života, tokom cele karijere, bio sam potcenjen. Ali sa tim nemam problem. Jednostavno, volim košarku i radio sam jako da bih bio ovde danas. Srećan sam što sam dobio priliku da igram ovde u Sakramentu, jer su Kingsi deo čak i naše, srpske istorije. Uzbuđen sam. Samo još da se Bogi vrati i bićemo dobri - bio je surovo iskren Bjelica.

On je u pobedi nad Vašingtonom postigao 26 poena, imao 12 skokova i 3 asistencije.

- Stvarno igramo jako. DiEron Foks je naš lider, a svi ostali ga pratimo. A kada imaš i Vilija Kolija-Stajna koji brani reket, sve je lakše. Mi smo mladi. Ne želim sada da pričam o titulama ili plej-ofu, samo je sjajan osećaj. Umalo nismo izgubili jer hoćemo da budemo brzi, ali to je način na koji moramo da igramo. Samo je bitno da ostanemo zajedno i da se spremamo za svaku sledeću utakmicu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.