VUJOŠEVIĆ IPAK NIJE ISPLAĆEN? Legendarni trener tvrdi: Ponovo sam tužio Partizan!
Duško Vujošević, Foto: Nebojša Mandić

OKRET?

VUJOŠEVIĆ IPAK NIJE ISPLAĆEN? Legendarni trener tvrdi: Ponovo sam tužio Partizan!

Iako se ovog petka pojavila informacija da je sve gotovo, sledi li zaokret?

Objavljeno: 19:24h

Preokret u priči oko isplata legendarnom treneru crno-belih!

Iako predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović tvrdi da je dug prema bivšem treneru Dušku Vujoševiću u potpunosti isplaćen, iskusni stručnjak to odlučno demantuje i već je pokrenuo novu tužbu FIBA BAT!

Kako objašnjava Vujošević, od 1. septembra Partizan je morao da uplati četvrtu ratu dugovanja prema njemu, a na osnovu plana o dinamici plaćanja koji je ranije utvrđen.

- Informacije koje plasira predsednik Partizana su potpuno netačne. Obaveza kluba prema menji je podeljena na pet rata na godišnjem nivou. Posle pokretanja postupka od strane BAT, za drugu i treću godinu su dugovanja izmirena uz čekanje, peripetije i razbijanje na neke dodatne rate - kaže Vujošević za Kurir i dodaje:

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailović foto: Zorana Jevtić

- Od 1. septembra ide obaveza za četvrtu ratu, ona i peta su veće od prve tri. Već sam se obratio FIBA BAT jer mi je jasno da nemam drugi način da dođem do svojih para. Ostaje gorčina jer, naravno, navijam za Partizan. Ali ljude koji su u klubu ipak odvajam od onoga za šta navijam. Volim veliku većinu tih navijača, Partizan je bio moj stil života i to ne može da se promeni. Utoliko sve ovo više boli.

Druga i treća rata duga, zbog kojih je Vujošević prvi put tužio Partizan FIBA BAT, je isplaćena, ali se odmah pojavionovi problem.

- Već pred kraj tih isplata koje su mimo moje volje u dogovoru Partizana i FIBA usitnjene, ušlo se u u novu četvrtu ratu. Kako sam video da se ništa ne dešava i ne predpostavljajući da će se iznositi tako netačne činjenice kako sam upotpunosti isplaćen, morao sam opet da se obratim FIBA - otkriva košarkaški stručnjak i naglašava:

Duško Vujošević
Duško Vujošević foto: Zorana Jevtić

- Predsednik je kao dobar privrednik svestan obaveza koje ga čekaju, nije olako i bez znanja prihvatio funkciju. On je na neki način i naslednik svih rezultata, pa i dugova prethodnih uprava. Ako je imao procenu da to ne može, nije trebalo da se prihvata. Bez obzira na sve titule koje su osvojili u poslednje četiri godine, ja tako moram da kažem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.