ŠOK U ITALIJI: Zvezda posle 24:2 doživela prvi poraz u sezoni i to od "fenjeraša" grupe!
Filip Čović i Milan Tomić, Foto: Starsport©

4. kolo evrokupa

ŠOK U ITALIJI: Zvezda posle 24:2 doživela prvi poraz u sezoni i to od "fenjeraša" grupe!

Sva dešavanja sa meče mogli ste da pratite na našem "lajv-blogu"

Objavljeno: 22:48h

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su prvi ovosezonski poraz! Izabranici Milana Tomića neočekivano su poraženi od Breše u Italiji rezultatom 69:61 iako su fantastično otvorili meč.

U dvorani "Palalenonesa" pred velikim brojem Zvezdinih navijača aktuelni šampion Srbije doživeo je prvi poraz u ovoj sezoni.

Nakon furioznog otvaranja meča i fantastičnih 24:2 delovalo je da će crveno-beli rutinski doći do 11 pobede u nizu, ali onda je usledio lošiji period u Zvezdinoj igri i buđenje Davida Mosa, najzaslužnijeg za povratak.

Veliki broj izgubljenih lopti koštao je Zvezdu prednosti tako da su crveno-beli otišli na odmor ode sa minosom od jednog poena.

Drugi period doneo je lošu košarku, malo poena i značajno bolja igra Italijana, kojima je ovo tek druga pobeda u sezoni.

Najefikasnij košarkaš na meču bio je Zvezdin Bil Beron sa 22 poena, dok je na drugoj strani najraspoloženiji za igru bio Beverli sa 15.

Kod Zvezde je jedino još Muhamed Faje bio dvocifren (11 poena).

Sva dešavanja sa meče mogli ste da pratite na našem "lajv-blogu"

KRAJ: Prvi poraz Zvezde u ovoj sezoni - 62:69

38' - Ponestaje vremena, gubi Zvezda 64:59

36' - Posle četiri i po minuta bez koša Bili Beron postiže trojku 56:53

33' - Loša košarka, čak tri minut bez koša i dalje je 56:50

KRAJ TREĆE ČETVRTINE: Crveno-beli su odigrali još jednu lošu četvrtinu, ponovo su izgublil jedan kvartal, ovoga puta 17:17 i sada se nalaze u problemu pred odlučuući period meač - 56:50

28' - Nova mini serija Breše koja sada ima najveću prednost od pet poena, 53:48.

25' - Biće drame u dvorani "Palalenonesa", u toku je rezultatska klalckalica, nakon izjednačenja, Zvezda je vratila prednost - 48:44.

22' - Zvezda vraća prednost 42:39, Maik Cirbes siguran sa linije penala 2/2

KRAJ DRUGE ČETVRTINE: Dve četvrtine, dva potpuno različita lice košarkaša Crvene zvezde, posle sjajnih uvodnih deset minuta mnogo lošiji nastavak, Breša se vratila u meč i nadigrala crveno-bele - Italijani vode 39:38!

18' - Prvi poeni za Perperoglua, 37:32. Veliki problem su izgubljene lopte kojih Zvezda ima već deset, a čak šest i po minuta i crveno-beli u drugoj četvrtini nisu imali postignut poen iz igre

16' - Potpuni sunovrat Zvezdine igre, Breša je dala 15 poena, dok su crveno-beli postigli samo 4 poena u drugoj četvrtini i tako vratili Italijane u igru - 35:30 i dalje vodi tim Milana Tomića.

13' - Vratili su se Italijani nakon furioznog Zvezdinog početka, David Mos je najzaslužniji za povratak Breše pošto je upisao 11 poena, 2/2 trojke - 32:28 za Zvezdu!

10' - Veliku podršku imaju crveno-beli u Breši

KRAJ PRVE ČETVRTINE: Zvezda je bila nemilosrdna u prvih deset minuta meča, potpuno su izabranici Milana Tomoća nadigrali Brešu, crveno-beli su na počektu meča napravili seriju 20:2 i napravili veliku zalihu - 31:15 vodi Zvezda

KAKVA ZVEZDA, STRAŠNA ZVEZDA: Breša je osetila kako izgleda kada srpski šampion želi da uđe u istoriju!

Bili Beron
Bili Beronfoto: Kk Crvena Zvezda

7' - Bili Beron je najraspoloženiji u redovima srpskog šampiona, Amerikanac je već postigao 13 poena - 28:9 za crveno-bele.

5' - Tomićeva ekipa se pogirava sa preplašenim Italijanima, košarkaši Crvene zvezde imaju prednost od 20 poena posle pet minuta igre, deluje da su crveno-beli već završili posao na ovoj utakmici. Samo dva poena Breše - Zvezda vodi 24:2

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.